Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala111

ślub z niższym facetem

Polecane posty

Gość Kala111

Czy któras z was brała ślub z niższym facetem? Ja zaczęlam sie spotykać z moim jak mialam 16 lat w międzyczasie troche podrosłam i teraz jestem od niego wyższa 3 cm, przeszkadza mi to i za bardzo nie wiem jak mam ukryć tą róznicę wzrostu. Jak stoimy obok siebie wyglądamy troche komicznie. na ślubie bedzie tyle ludzi. Czy jest jakiś sposób żeby to przynajmniej troche zatuszować?

Gość miałki
on buty na lekkim obcasie, ty na płaskiej podeszwie.

Miłosci wzrost nie przeszkadza więc olej wszystkich ważne że wy jestescie szczęśliwi . A tak apropo mam koleżanke która ma 185cmm a jej mąż 170 cmm i nic nie zniszczyło ich pieknego dnia nawet wzrost

ja 1,75 on 1,70 jego matka ze musze buty na plaskim on na obcasie i wyszej podeszwie nie ma mowy, to co ze jest nizszy ja to mowie ze w lozku i tak wszytko sie wyrownuje :D

popieram :) My jesteśmy prawie równi ale mój M ma tendencje do garbienia się więc wygląda jakby był niższy :) A jeśli bardzo Ci to przeszkadza to załóż płaskie buciki - ja na swoim ślubie też takie będę mieć - ale dlatego, że zawsze w takich chodzę :)