Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandywendy102007

JAk to było u Was, dziewczyny?

Polecane posty

Gość mandywendy102007

Mam takie pytanie...Moze juz byl taki temat na forum...Ale ciekawa jestem jakie u Was- dziewczyny, było krwawienie przy pierwszym razie? Bo ja nie krwawilam wogole i zastanawiam sie czy to normalne jest? A znowu slyszalam i takie opinie ze u niektorych wystepowało mocne krwawienie. A u Was jak? (prosze o powazne wypowiedzi)

Gość karmellkowy potwor
ja mialam takie krwawienie jakby za przeproszeniem swinie zarzynali :-o bolalo jak cholera a krwiawilam tak ze moj partner sam sie przerazil jak skonczylismy a pode mna byla doslownie powodz :/

ja nie utoczyłam nawet kropelki i tylko leciutko mnie piekło :) a z moją koleżanką ze szkoły "męczyło" się 3 chłopaków i dopiero czwarty sobie poradził ( w różnych odstępach czasu oczywiście ...

Gość mandywendy102007
Dzieki za opinie. Tak sie zastanawiam...od czego to zalezy? ze u jednej "potop" a u drugiej nic? kwestia ukrwienia organizmu? czy jak? Dobrze ze nie tylko ja nie mialam krwawienia, bo juz sobie pomyslalam ze jakas nienormalan jestem pod tym wzgledem... ale czekam jeszcze na Wasze opinie:)