Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BladaTwarzyczka

Precz z opaloną skórą!

Polecane posty

Gość BladaTwarzyczka

Przeszłam dzisiaj przez miasto i nie mogłam znaleźć ani jednej kobiety o bladej skórze. Wszędzie tylko spalone skwarki - dwudziestolatki z pomarszczonymi twarzami. MASAKRA.

Popieram! Jasna skóra wygląda świeżo i delikatnie :D

Gość bladziutka20
ja tez jestem blada i podoba mi sie to we mnie.I innym tez sie podoba.Mam piegi,jasne blond wlosy.Wygladam jak aniolek :-) Dziewczyny nie bojcie sie byc soba!

Gość Siedemnastoletnia.
Ja też się przyłączę. :)

Gość BladaTwarzyczka
Poczekajmy na odzew spalonych skwarków. :) Zaraz nas zmieszają z błotem. :) :) :)

przylaczam sie :D tez nie lubie sie opalac, ani byc opalona, wole swoja jasna cere :) zreszta mam chyba jakas fobie sloneczna, bo opalanie kojarzy mi sie tylko z tym, ze zmarszczki tworza sie 50 razy szybciej, niz normalnie, dlatego unikam slonca, jak tylko moge.

never!:P ja złocistą skórę mam z natury (nie taką cygańską ale na pewno nie bladą) i nic nie poradzę, że nawet w zimowym miejskim słońcu się opalam łatwo - dla mody blokerami się nie będę zapychać. trochę tolerancji..

Gość Siedemnastoletnia.
Zapewniam Cię, że nie zależy mi na modzie. :) :) :)

Gość fgfgfgfgf
przylaczam sie .jestem blada i piekna..facet mowi moj ze wygladam zajebisciei mam skóre jak dama a nie chłopka spalona słoncem

Gość jedna-taka.pelna-nadziei.22
A NIE SĄDZICIE,ŻE NAJLEPIEJ JEST BYC NATURALNYM??? JESLI KTOŚ MA JASNĄ SKÓRĘ [JA TEŻ,CHOĆ MAM PIEGI] TO CUDNIE, PO CO SIĘ SKWARZYĆ? :D JESLI KTOŚ Z NATURY JEST SMUGŁY - SLICZNIE, PO CO GO DOŁOWAĆ? :D żle mówię?

Gość bladziutka20
moj facet tez mowi ze zawsze marzyl o dziewczynie z jasna karnacja.ZE to takie delikatne,Ze wygladam jak ksiezniczka :-) Pozatym pracowalam kiedys jako modelka i zawsze chwalono moja skore i zabraniano chodzenia na solarium!

a ja też się cieszę,że jasna jestem :D

Gość bladziutka20
do Pelnej Nadziei zgadzam sie z Toba.Wkurza mnie tylko,ze niektorzy jako kanon piekna uwazaja twarz spalona na solarium.Jesli jest sie naturalnie ciemniejszym to inna historia

Gość Siedemnastoletnia.
jedna-taka.pelna-nadziei.22===> Dobrze mówisz. :) :) :)

Gość bladziutka20
ja jestem z tego powodu nawet dumna :-) Jak ktos mi mowi 'ale blada jestes'...ja odpowiadam 'dziekuje za komplement' :-) nigdy nie uzywalam samoopalaczy i tego rodzaju bzdur.

Gość hehe solary cicho siedza
bo wiedza ze kiedys beda wygladaly jak czarownice (zmarszczki na maxa) o ile juz nie wygladaja:D

ja jeszcze nigdy nie bylam w solarium i nie mam zamiaru sie tam kiedykolwiek wybierac :) znam lepsze sposoby wydawania pieniedzy :D

Gość BHHDFD
ALE IDIOTKI Z WAS..TERAZ JESTESCIE BIALE BO WIADOMO ZE PRZYSZLA MODA Z ZACHODU NA BLADE CIALO I NIE OPALANIE SIE ..A JAK PRZYJDZIE MODA NA OPLANIE TO BEDZIECIE CHAILAY BYC OPALONE.

Gość bladziutka20
tak trzymac ! my jestesmy ksiezniczkami w koncu ;-)

Gość bladziutka20
ja nidgy nie chcialam byc opalona,wybacz...

heh, naturalnie ciemna karnacja, to co innego - zazwyczaj wyglada pieknie :) ale solarowym, sztucznym opaleniznom mowie nie, takim od przesadzania ze sloncem zreszta tez :)

moda na blade cialo? pierwsze slysze :D zreszta nie wiem, nie interesuje sie moda, nie czytam durnych pisemek o modzie, ani stron internetowych na ten temat, bo mode mam generalnie glebokow d** :P

BHHDFD --> JA TAM NIGDY NIE PODĄŻAM ZA MODĄ, NAWET OPALAC SIĘNIE LUBIĘ,W SUMIE TO ROBIĘ NA PRZEKÓR -- JAK WSZYSCY SIĘ SMAŻA, JA CHODZE BLADA. ALE JESLI KTOS CHCE CHODZIĆ DO SOLARIUM, TO JEGO SPRAWA.

Gość mmddf
nawet angelina jolie jest biala i nicole kidman też ..we wszystkich gazetach i programach dudnia o tym ze w tym roku jest moda na blade i nieopalone cialo a te o tym nie wiedzą ..szok

hehem nie oglądamy tv ani nie czytamy prasy :D

Gość parowiec
ja też jestem blada i nie lubię się opalac. Jak ktoś latem się na slońcu opali to ok,choc ja raczej slonka unikam, ale nie pojmuje jak mozna celowo sobie skorę niszczyć na solarium.

Gość madzia100022
Ja również mam jaśniejsza karnacje i ciemne prawie czarne wlosy i niebieskie oczy co prawda chciałabym byś troszke ciemniejsza ale po co mam się smarzyć w solarium i dostac raka skóry zeby byc troszke ciemnejsza...;) A tak wszyscy mówia ze mam urode królewny śniezki;) a latem i tak zawsze troche sie opale:)

a balsamy z bronzerami z półek znikają w zastraszającym tempie odkąd się cieplej zrobiło :) i topiki na kafe - co chwila - który balsam lepszy? hehe ja tosobiście tej mody nie widze na polskich ulicach, zwłaszcza że są wakacje i jednak więcej opalonych na czerwoną krewtkę spotkać można niż bladych:) no i na wszelkie \"wielkie\" wyjścia, superradnki itp - air brusz idzie w ruch - tak że wybaczcie, moda moze być na bezpieczne opalanie (i pochwalam) ale nie na lansowanie bledości jako takiej, przynajmniej u nas - nmi osobiście nic do tego, stwierdzam tylko to co widzę :) prosze tego nie odbierać jako jakiegoś ataku

Gość biala jak snieg
zawsze chcialam miec ciemna karnacje, ale w tym roku cos sie zmienilo. Wreszcie po 22 latach zaczelam siebie akceptowac i pokochalam tez moj kolor skory. Najdziwniejsze jest to, ze juz nikt mi nie mowi, ze jestem blada i powinnam sie opalic, tylko slysze same komplementy. Jednak to prawda, ze inni widza cie tak jak ty sama siebie widzisz:) Takze kobiety kompleksy wyrzucamy do kosza!!