Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

czym grozi....

Polecane posty

jakąś godzine temu odbyłem stosunek z dziewczyą w wodzie (w jeziorze) wiadomo.. chwila podniecenia.... dopiero po fakcie naszły mnie obawy czym moze to grozic... (nie chodzi o nieplanowaną ciąze poniewaz ukochana zabezpiecza sie tabletkami) jak myslicie czy takie pompowanie brudnej wody moze doprowadzic do jakiejs infekcji w pochwie? co nalezałoby teraz zrobic?

Gość madzia100022
Hmmm w wodzie różne bakterie sobie żyją...:) więc hmmm jeśli Ty albo Twoja dziewczyna zauważycie jakies dolegliwości to zgłoscie się do lekarza ale nie jest powiedziane że coś wam się mogło stać...;)

Gość mmddf
ale jak to? bez prezerwatywy ?tak na łyso pod wodą brudną ..nawet nie gadaj ..

tutaj nie chodzi o mnie. bo jakos o moj \"interes\" sie nie boje. martwie sie o moją ukochana. wiecie jak to jest.... chwila podniecenia, nieuwagi.... a tak poza tym to nie rozumiem co zmieniłaby tutaj prezerwatywa :O

Gość mmddf
matko jeziora sa okropnie brudne...a jakie to jezioro bylo...moze jakies czyste..niewiadomo ale podaj nazwe jeziora to ci powiem czy czyste

hm.... na pewno nie bedziesz wiedziec gdzie to jest poniewaz to niewielki jezioro. ale woda w nim... bardzo brudna :(

Gość mmddf
chłopie czy ty sobie zdajesz sprawe z tego ze w jeziorach są miliony bakterii..matko a twoja laska nie bala sie o siebie..dziwi mnie to..

Gość NO NIE SZOK
Mekoleżanki zarazaly sie grzybicą pochwy głownie na basenie gdzie woda zmieniana jest bardzo czesto a i tak złapaly to swinstwo co potwierdzila ginekolog. więc pomysl ile w jeziorze jest swinstw. i szczerze ci powiem ze jesli twa dziewczyna coś złapall to nie bedzie ci milo potem lizać jej tam ..ale to tak na marginesie mówie..hehe

Gość ej tak to jest jak dzieci sa
CHŁOPIE ILE WY MACIE LAT. CHYBA PO 15 .

ale to byl seks pełny czy nie.bo jak bez wytrysku to okey.

ej ludzie opanujcie sie!! ja tutaj wszedłem zeby mnie ktoś pocieszył :O dobra.. co teraz radzicie zeby zrobic?? moze płukankę? moze wsadzic tampon zeby ta brudna woda w niego wsiąkła... pewnie głupoty gadam ale sam juz nie wiem co robic :O

Gość hahaha. haha

ej kolego!! to może sie skończyć niezłą infekcją!! nie siedz na forum tylko poleć do apteki i kup jej tantum rosa- saszetki i irygator przepłucze sobie pochwe i luz tantum rosa działa dezynfekująco i można śmiało po takim wybryku to zastosować goł goł apteki jeszcze czynne!!!

o matko jak mogles finiszowac poza jej cialem...hehe to biedna orgazmu nie miala..zal mi kobiety....... facet nie denerwuj sie bo my stwierdzamy fakt ..macu ci napisac ze wszystko bedzie spoko itd. nic tylko czekac pozostanie ..pytaj jej czy jej nie swedzi albo nie piecze ..jesli nie to bedzie okey.. aha i jeszcze jedno.. zajebiscie jestes fajny ze sie troszczysz o jej zdrowie .widac ze nie egoista ale czemu nie myslales wczesniej hedonisto.hehe

Gość facetem jestem nananaa
o mamo./.szok..laska niezła grzybice dostanie..fuj.. ale bedzie smierdzialo jej z cipki bleee. BUHAHHAHHAHAHHA

Gość hahahahahmlkdfne
bedzie jej rybami smierdzailo:D:D:D

a nie ma jakis domowych sposobów??? jestesmy pod domkiem, do najblizszej wioski 2 km a do miasta gdzie jest apteka 8 km :O i to tez pewnie bedzie juz zamknięta... Jezu....

Gość jest domowy sposób
nie łam sie .jest domowy sposob ale niewiadomo czy twa laska to zechce zrobic

Gość hahahahahmlkdfne
octem

Gość jest domowy sposób
i pisze powaznie . zrób jej tampon z cebuli gotowanej .to cholernie odkaża ..i mowie serio albo nasiadówki z czegoś .

o kurde tantum rosa było by najlepsze, uwierz mi jeżeli nie zdążysz tego kupić dziś to spróbuj lecieć do apteki od rana chociaż najlepiej było by gdyby teraz sobie przepłukała domowe sposoby- daj se spokój bo jej zaszkodzisz!!! musisz sie postarać i dotrzec jakoś do apteki i tyle albo poszukaj w necie jakimi ziołami może zrobić irygację lub przemyć sobie tam jak nie dasz rady

Gość bożzzeeee
hehe myślisz że "finiszowanie nie poza ciałem" jest gwarancją orgazmu kobiety? :-o a do autora: czytałam parę Twoich postów i jestem coraz bardziej zaintrygowana twoją dziewczyna. Kim jest kobieta która daje sobie robić takie rzeczy i żyje ze skrajnym hedonistą? Zresztą powinieneś wiedzieć że tamponu NIE WOLNO wkłdać do pochwy od tak sobie, używa się ich TYLKO w czasie okresu. A nie żeby odsączyć brudną wode z jeziora :-o co za chory pomysł.. Myśle że każda kobieta która choć trochę zna swój organizm zobaczy że coś jest nie tak i uda się do lekarza w razie czego. A na wszelki wypadek niech zrobi irygacje z tamtum rosa i użyje globulek z pałeczkami kwasu mlekowego. ech...

Gość hahahahahmlkdfne
na takim odludziu necik macie?:P

Gość jest domowy sposób
zrobiłam tak: ząbek czosnku dokładnie obrany, ponacinałam delikatnie, niech puszcza soczki i normalnie włożyłam paluszkiem dopychając. Jeśli masz wątpliwości to lepiej nawlecz długasną nitkę, będziesz się lepiej czuła. JA po prostu, przepraszam za dosłowność, wyprę go potem siedząc na kibelku. A co do jogurciku- nawinęłam na palec folię aluminiową i powstały takie małe foremki do których nalałam jogurtu nat. ustawiłam pionowo w filiżance i do zamrażarki. W pierwszej chwili po włożeniu takiego obranego z folii pocisku jest nieprzyjemne bo zimny ale potem ok., tyle że troszkę wycieka i trzeba stosować wkładkę

Gość jest domowy sposób
to skopiowane z forum .nie ja to robilam ale to czasochlonne wiec lepiej zrób jej lizanko i wyliż te bakterie językiem skoro tak kochasz swoja laske.

Gość jest domowy sposób
najepiej odkąza slina bo ma własciwosci antyseptyczne wiec do dzieła.):)

a mamy..... mamy internet :) a czy globulka patentex oval ktora niby działa rowniez bakteriobojczo moze pomoc? cos takiego włsnie wpadło mi w rece...

Gość jest domowy sposób
matko a czemu twa laska sie nie zainteresuje sama sobą tylko ty sie martwisz.a ona co robi teraz ,.,.