berbery 0 Napisano Sierpień 16, 2007 powiedzcie z doświadczenia czy mając spiralkę anty można używać tamponów ????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parowiec Napisano Sierpień 16, 2007 przecież spirala jest w macicy, więc niby czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atik Napisano Sierpień 16, 2007 ja gdzies czytalam ze nie mozna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbery 0 Napisano Sierpień 16, 2007 bo sznureczki wystają i można chyba zaczepić tamponem jak myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parowiec Napisano Sierpień 16, 2007 no to kapa, najlepiej spytaj się lekarza co ci zakładał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marli Napisano Sierpień 17, 2007 Popytaj na forum "Jaką Spirale?" Z tego co wiem to dziewczyny używają, ale z tymi sznureczkami może sie tak zdarzyć,że niechcący je możesz pociągnąć, choć gdy są dobrze przycięte to może być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powazna sprawa Napisano Sierpień 17, 2007 mój gin powiedział, żeby ograniczyć stosowanie tamponów do minimum. chodzi własnie o te sznureczki - tampon moze zahaczyć i pociągniesz spirale. nie wkładaj tampona bardzo głęboko i delikatnie wyciągaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach