Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

icetea

co to może być...

Polecane posty

Hej! Po kilku latach (ok 6) spotkałam mojego chłopaka z liceum. To była pierwsz miłość niestety wszystko sie wtedy posypało, po maturze każde z nas poszło w swoją strone i odległosc tez zrobiła swoje. Spotkałam go tydzien temu przypadkeim i zamarłam... dosłownie. tyle czasu sie nie widzielismy (tylko kontak mailowy i telefoniczny - typu co słychac). A tutaj on na wyciagniecie reki. Siedzi w mojej głowie, ale czy to mozliwe ze to uczucie sie we mnie przez te lata nie wypaliło, ze nadal cos do niego czuje...???? Boże wariuje... Nie wiem juz nic. Czy to mozliwe....?????????????????????????

Gość majua
pewnie ,że możliwe

Gość cjfgkgjf
ja mam takie reakcje gdy spotykam wszystkich byłych chłopaków tak jakoś mam że dziwnie bije mi serce poprostu zaskoczenie

no własnie sie nad tym zastanawiam. Czy cos jeszcze czuje czy to tylko ten fakt ze po tylu latach niespodziewaie sie spotkalismy...

Gość cjfgkgjf
myśle że to uczucie dawno sie w tobie wypalilo i to jednak to zaskoczenie i wspomnienia spowodowały że tak o nim myślisz. czy myślałaś o nim w ciagu tych 6 lat często? czy tęskniłaś?

jasne... myśłam, teskniłam... bo zawsze miałam wrażenie, że omineło nas cos najwspanialszego...

Gość cjfgkgjf
to ja nie wiem. To już sama powinnaś wiedzieć czy go kochasz czy nie bo nikt za ciebie nie może tego stwierdzić