Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvviooo

macie jakieś schizy? natręctwa? jakie?

Polecane posty

Gość dobra wróżka Józefina
nie mam. trzeba sie uwolnic od tego po prostu 🖐️

Gość jak siedze sama
w domu to mam wrazenie pol wojska polskiego przez nie biega... Shiz czy co

Gość moreladnia
zawsze sprawdzam kurki od gazu i zagladam do szafy jak ide spac... jestem stuknieta:O

Gość kurki od gazu
no taz mam tak :D

Gość a ja swego czasu
słysząłam swoj głos ... tak jakby ktos we mnie mowił mi zrob tak a nie inaczej itp. ..........to było straszne

Gość licze plytki na chodniku

mam natręctwa. czyli sprawdzam czy zamknelam lodówke, zakręcilam kran, wyłączylam żelazko, zamknelam okno, zgasilam światło itd.

Gość maaagdaa
ja sie paniecznie boje pajakow i zawsze przed snem caly pokoj i lozko przetrzepuje. Nie zasnelabym jakby jakis byl...

Gość licze
samochody jak stoje na przystanku

a ja mam taki schiz ze pojde do piekla i ze bog mnie jakos na tamtym swiecie strasznie upokorzy, i to jest natrecwo myslowe. Mysle o tym bez przerwy. Napiszcie mi prosze, to choroba? mam poczucie oderwania od rzeczywistego swiata i nie mpge sie na niczym skupic. MAm isc do psychitry leczyc sie? do tego mam depreche........kiedys tez mialam schiz ze miec kase to grzech i moze nie powinnam sie malowac+ tez grzech hihiii jestemnienormalna nie?

Gość hehe myslalam
ze tylko ja tak mam..wymyslam sobie jakas cyfre, po czym licze samochody i sprawdzam, czy wylosowalam ladny! pfff hehehe

LonelyDay----> wszystko to co ty, jeszcze zaglądanie do szafy tak jak morelandia....ciężko z tym żyć:( ale przynajmniej nie jestem sama, bo wy też tak macie:)

mimo swojego balaganiarstwa jestem bardzo porzadna :) nawet w szalenstwei jest metoda, dlatego jak pisze przy biuku, to wszytko musi byc ulozone pod odpowienimi katami, w odpowiednich miejscach. Nie wazne, ze jest to grzebien, zawze musi lezec poziomo, zebawi w odpowiednia strone. Lezy na ksiazce? Wszystko musi byc symetryczne, geometryczne, nawet jesli sa to rzeczy, ktore na biurku nigdy znalezc sie nie powinny. Lubie rpzestrzen, nie cierpie tloku, dochodze do paranoi, kiedy ide w centrum handlowym i maa ludzi \"prze\" w moja strone. Zaczynam z nimi walczyc, przepychac sie i isc po linii prostej (bo musi byc geometria) :P a oni na mnie wlaza i jeszcze tak wolno czlapia :P

ej no a ja? odpowie mi ktos prosze bo zastanawiam sie nad leczeniem szukam p potwierzdenia czy powinnam........

Kurki też sprawdzam, wyłączam na noc wszystkie telefony, bo boję się że jak ktoś zadzwoni w nocy to się wystraszę i juz nie zasnę...poza tym mam manię zamykania wszystkich drzwi...nie znoszę niedomkniętych a mój kot notorycznie skacze na klamki i wszystkie i złośliwie otwiera :D

he he myślałam------> masakra:) ja też tak robie z tymi samochodami:) boże a już myslałam że ja tylko tak mam, ja dobrze że jesteście:) musimy sie jednoczyć, jesteśmy gronem czubków:)

Gość smutne to
jak szukam faktur czy jakiegos potqiwrdzenia zaplaty to zawsze mysle że to nie ja je gdzies wetknęłam tylko musiał zrobic to ktos inny:P jak szukam kluczy od samochodu to oczywiście zaraz mysle że je ktoś w domu z mojej torebki wyciągnął a to ja mam taki porządek w torebce;)

liczenie tez. Stoje na przejezdzie i akurat nie mam nic do roboty? Licze wagony, zanim przejedzie pociag licze auta, w osobowych czaem osoby wygladajace przez okno w upal :P i lubie jak jest parzyscie

Gość smutne to
ale WAm wspólczuje macie tych wariactw nie nawidze jak ktos obsesyjnie sprawdza drzwi i tak szarpieprzeciez złodziej jak zechce i tak je otworzy koszmar