Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswedse

Mam pytanie a propos solarium..kto sie zna?

Polecane posty

Gość dswedse

Więc tak...w sobote ide na wesele kolezanki..dzisiaj wieczorem byłam na solarium. na 10 minut..choc ostanio w solarium byłam..z miesiąc temu.., ale cere mam dosc ciemna, wiec ..az całkiem biała nie byłam.. i czy myslicie , ze moge isc juz jutro na solarium na 11 minut,.,czy lepije nie ryzokowac..przed weselem.zaczerwienienia.. a moze isc..w sobote..rano..jeszcze...przed samym weselem..w ogole juz nie isc?

Gość nie powinno się opalać
częściej niż co 2 dni. a MUSISZ jeszcze isć? ja bym juz nie szła w ogóle. Albo po weselu dopiero.

Gość dswedse
czy opłaca sie isc w sobote rano jeszcze jak ide na wesele włąsnie w sobote? moze tylko na 6 minut..i bez opalania twarzy?kto doradzi?

nie częściej niż co drugi dzień można. możesz mieć super ciemną karnację itp a i tak może cię poparzyć przy chodzeniu codziennie więc lepiej nie ryzykuj przed samym weselem:) wyłączając lampy na twarz ona i tak się trochę opali, bo promieniowanie w kabinie jest rozproszone (przykrywanie twarzy czymś da jeszcze słabszy efekt \"ochronny\") - więc jeśli szybko \"przyswajasz: opaleniznę solaryjna to nie powinno ci zaszkodzić, ale jeśli kilka godz jesteś czerwona to moze nie zejść do wieczora..

Gość guess
Idz dzisiaj na 13 min, jesli nie boisz sie ryzyka - na 15 min, ALE W SOBOTE JUZ NIE! :) Skora potrzebuje dzien na to zeby "zbrazowiec" (jak wychodzisz z solarium jestes nagrzana, przyczerwieniona), wiec pojscie tam przed samym weselem to naprawde niezbyt dobry pomysl.

Gość fdgdfgfdg
nie idz, ja kiedts poszlam przed werselem 2 raz i caly wieczor bylam czerwona jak burak na szczescie wesele bylo nastepnego dnia a mam ciemna karnacje

Gość dwded
byłam dzis ale na 7 minut i jest okey

Gość Szybciutkoooo
OMG, co 2 dni> Pojebało Was? W ogóle to po co chodzicie do solarium? Debilki.