Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........p.ros.z.e

a tak tego nie chciałam / jak pech to pech..kobietki wejdźcie

Polecane posty

Jutrto ide na wesele,dziś dostałąm okres ( ,zawsze zaczynał mi sie ok23-go a tu jak na złość Ide w białej spódnicy[nawet juz nie mam wyboru bo innej ładnej nie mam ] drugi dzień okresu u mnie jets najgorszy,najobfitsze krwawienie Czy to będzie głupio wyglądalo jak co[ dajmy na to] h będe wychodzic do WC aby zmienić tampona?Głupio mi będzie co chwile wychodzić,ale musze sie pilnowac bo nie chce wstać i usłyszec że mam czerwoną spódnice Tak się cieszyłam na to wesele,a teraz bede co chwile myślec o tym:/ i chyba nie bede się zbyt dobrze bawiła,do tego dochodxzi jeszcze to że drugiego dnia wsyztsko mnie boli,krzyże itp ehh

Gość ja bym jednak zmieniła
sodnicę...kiedys mi nawet przemokło a miałam tampona. zamiast sie dobrze bawic bedziesz sie tylko stresowac czy nie jestes czerwona

napisałam już ż eniestety nie mam wyboru,ani nie moge kupić nowej bo nie mam za co,ani nie mamw domu innej która nadawalaby się na wesele wiem że bede cały czas o tym mysleć,nawet gdy kupie tampony o dużej chłonności+ wkładka do stringów[których jeszcze nie używalam,mam nadzieje że sie nie odklei]:/

Gość ja bym jednak zmieniła
a co zrobisz jak ci przemoknie??? ja juz bym pozyczyła abo jakis ciuszek albo kase na jakas niedrogą spódnicę. najgorzej jak własnie ci przemoknie i dupa blada. a najgorszej na białej spódnica - nawet kropelkę bedzie widac...

już wczesniej chciałam pożyczyć jakąs spódnice,ale nie mam od kogo albo nie byla na mnie dobra ,albo kolor Tak sie cieszyłam a teraz bede sie martwic jesli nie pozycze,o kupnie nie mam co myśleć,niestety

rany, no to rzeczywiście masz problem:( a czy do tej spódnicy nie można założyć zwykłych majtek? tzn. będą przebijać? Ja kiedyś poszłam na komunię byłam w białych spodniach i też się tak dygałam. Założyłam profilaktycznie tampona i podpaskę:D podpaska była cienka, ale spodenki były na szczęscie z takiego materiału i miały taki krój, że nie odznaczały mi się majtki.A też mam inny sposób na widoczne pod ubraniem majty. Po prostu zakładam takie z mini nogawkami, coś jak damskie bokserki, wtedy materiał kończy się minimalnie pod pupą i nie widać nic na spódnicy:D mówię o czymś takim:) http://www.nefre.pl/index.php?p160,spodenki-kamelia i wtedy podpaska i tampon. Strzeżonego...;) pa

właśnie ta spódnica jest troche pzreświtująca,tzn ma taki lekki materiał,jest typowo letnia gdyby taka nie była to napewno załorzylabym normalne majtki,przynajmniej wkłądke mogłabym załorzyć normalna a tak musze kupić do bielizny "string"

\"prosze\" tak po prawdzie, te wkładki do majtek string to są o kant dupy potłuc, ze tak się brzydko wyrażę. Nie wiem jak oni robią te wkładki, ale one się nie trzymają. Lepiej uważaj, zeby ci podczas tańca ta wkładka nie wypadła na podłogę. Ot, taki szajs:o Albo ja trafiłam na badziew:D

no wlasnie obawiam sie tego,nigdy takowych wkl.nie stosowałam,mam obawy apropo tańca wlasnie,ale przeczytałam teraz ze sa też takie ze skrzydełkami,wiec może te bylyby lepsze?Mam nadzieje że znajde je gdzieś u siebie w malym miasteczku :/ będzie podwojna schiza chyba

Dzis dostałam okres,więc przepraszam ale jak?

Nigdy nie nosiłam stringów gdy miałam okres,więc nie próbowałam.

Gość zazywaj Rutinoscorbin
zmniejszy krwaienie :)

poważnie? ;]nie słyszałam o tym

Gość powaznie....
Ile razy nad morze jechalam i mialam problem to nie tylko sobie zmiejszalam, przesuwalam ale tez calkiem zatrzymywalam :D

Gość ksj
kup sobie w aptece hemorigen tabletki ziołowe przeciw krwotoczne- zmniejszają krwawienie i nie szkodzą - ja je stosuje 3x dziennie po 2 tabletki.

Gość bo ja nie wiem
załóż takie majtki jak tu ktoś ci pokazał na zdjęciu, tampon, podpaska i nie powinno być katastrofy, miłej zabawy :D

Gość ksj
oczywiście w czasie okresu