Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dytd

Dziś jadę oglądać suknie ślubne...

Polecane posty

Gość dytd

Nie mogę się doczekać. Dotąd byłam w życiu tylko w jednym salonie, mojej ulubionej marki z sukienkami, ale nic tam szczególnego nie wypatrzyłam. Chyba jednak trzeba by mierzyć... Jak myślicie, nastawić się na zmierzenie jakiejś, gdyby mi się podobała?

Gość ohhhohhh
a co to za idiotyczne pytanie??Jak chcesz to mierz??Czy az nastawiac sie musisz??

Gość dytd
Nie wiem... pisałam o nastawianiu się bo podchodziłam do sukienek jak pies do jeża. No ale weszłam i zmierzyłam. W salonie podobało mi się kilka zjawiskowych. No i mam doła bo sukienka i buty, które bym chciała, kosztują razem 3250 zł. Heh... W każdym razie i bez terminu pozwalają mierzyć.

Gość dytd
Wiecie co zrobię? Będę śledzić aukcje internetowe aż wypatrzę taką używaną. A datę ślubu dostosuję do przygotowań (najpierw przygotowania, w tym zdobycie sukienki, potem data). ;D

Gość AsAl
jeszcze poszukaj narzeczonego:]

Dytd jezeli interesuje cie suknia slubna to ja mam swoja do sprzedania. Mialam ja na sobie tylko jedna noc i byla prana chemicznie wiec nie ma na niej sladu urzytkowania. Pieknie wyglada na pannie młodej. Na weselu slyszalam komplementy , ze wygladam w niej jak łabędź czy anioł. Suknia blyszczy sie w delikatnym brokacie, slicznie to wyglada. Suknia jest 2-częsciowa, gorset, spódnica do tego usztywniana halka i koło. W pasie przypinane różyczki z listkami co daje doskonały efekt. Dodatkowo w komplecie są: * Gustowne rękawiczki, * narzutka na ramiona ze strusich piór, * welon z cekinami * dekoracyjne obraczki na samochód. moge wyslac zdjecia na maila , mozna tez przyjechac i osobiscie zobaczyc lub przymierzyc suknie. Szkoda zeby wisiala w szafie.

Gość dytd
Najpierw przygotuję wszystko, potem termin ;D. Inaczej pogubię się i będę miała... koszmary senne ;D. Narzeczony jest. Gust mam wyrobiony. Kurczę... no mówię wam... podobały my się te suknie z salonu (choć mogą być całkowicie nie w waszym guście, tu wielu osobom nie podobały się takie z delikatnym, przezroczystym gorsetem). Azallia, to wyślij mi fotkę, lub podaj link jeśli gdzieś zamieściłaś zdjęcia swojej sukni.

Gość _lilka_
hmmm... no miała skrzydła, ta suknia (i anioł, i łabędź mają) a tak serio, na pewno jest ładna

Gość Inglott
Wkrótce pojawią sie w sklepach kolekcje 2008...

jak najpierwsz wszytko przygotujesz jak nie ustalisz terminu w kosciele , sali orkiestra to musi grac a potem suknia jest tak napchany rynek że wybierzesz sobie jaką chcesz