Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłyyy zbyt

nie ma lekko

Polecane posty

Gość miłyyy zbyt

Mężczyznę można odzyskać łatwiej niż kobietę...Bop to wy kobiedy maćie wypaczone gusty i gusteczka... szukaćie raczej księcia z bajki a nie miłości... albo wolicie zimnych drani a nie romantyków...Wy kobiety czasami tego nie rozumiecie... albo nawet nie staracie się tego dostrzec...mężczyźni są romantykami w każdym z nich cos takiego tkwi! sam wiem to po swoim przykładzie wiersze... kwiaty... spacery... romantyczne wieczory... kochanie sie przy ogromnej ilości świec na podłodze... ale co z tego? po co to było? na początku zrobiło to wrażenie no nie powiem... miło było ale pózniej? później na drugi dzień już tego nie pamiętała... a z czasem odeszła bo stwierdziła że jednak nic nie czuje... Tak się zastanawiam czasami... po co to było? czy chciała sie mną pobawić bo sprawiało jej to przyjemność i pozniej zostawić jak lalkę z dzieciństwa? Nie poprostu wam kobietom nie potrzeba miłych i romantycznych mężczyzn tylko zimnych drani! którzy bija olewaja nie tęsknia w których płynie chęć tylko do życia intymnego... którzy to oni wami się pobawią wykorzystają i porzucą bo im się znudzicie i znajdą sobie inna sex maszynke... !może dużo o tym mówi wiek... mamy 21 lat może to traktujemy jako zabawę chęć poznania kogoś innego ale wcale to nie oznacza że poznamy kogoś lepszego... potrafiłem Kochać bardzo mocno tak bardzo mi zależało... tak bardzo sie starałem... ale ja nie potrafiłem być tym zimnym draniem zawsze byłem miły...no ale cóż odeszła chciała żebyśmy sie przez miesiąc nie odzywali do siebie wogóle zero kontaktu. minęła połowa miesiąca a ja nie potrafię... ona spotykała sie ze znajomymi... widziałem ja pare razy więc i ja postanowiłem poznałem bardzo fajna dziewczyne ale wraz tesknie za tamta...bo prawdziwa Miłość istnieje tylko jedna......... Pozdrawiam wszystkich...

Gość ło_matko_oo
to gdzie ty sie chowasz chlopie?????????// bo ja w swoim niemlodym juz wieczku nie spotkalam takiego ktory zachowywałby sie tak przez cały czas zwiazku.... raczej tylko na pierwszych randkach:):):)

Gość miłyyy zbyt
:(

Gość ghed
miłyyy zbyt a jak odzyskac mezczyzne?

Gość miłyyy zbyt
jak facet Cię nie chce to go nie odzyskasz

Gość ghed
A co na Was dziala?Co robic a czego unikac?