Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghghg

TO STRASZNE JAK MOZNA NIE OGOLIĆ SIE W TYCH MIEJSCACH..ZOBACZCIE NA TO...

Polecane posty

Gość wyluzuj to byl
rok 85 !

Gość paula01
wyobraź sobie droga kolezanko, ze moda na golenie przyszła całkiem niedawno - mam 30 lat, moja mama była zawsze zadbana kobietą, a nogi zaczeła golić gdzies w drugiej połowie lat 90-tych.

Gość Od razu widać że autorka jest
bardzo młodzutka i niewiele wie o życiu. Nie masz pojęcia jak było w latach 80-tych i 70-tych i wcześniej. Dopiero w latach 90-tych przyszła moda na golenie. A teraz jest to coś tak oczywistego że takie dziewczynki jak ty szok przeżywają na widok takich zdjęć. Kiedyś to było normalne. I nie podniecaj się tak dziewczynko.

Gość haha dziewczynką nie jestem
bo mam dokladnie 26 lat wiec dziek ize odejmujecie mi latek..hahhaa

Gość może masz 26 latek
ale móżdżek bardzo powoli ci się rozwija

Gość paula01
skoro masz 26 lat - to chyba masz problemy z pamiecią?

Gość Od razu widać że autorka jes
No to jeśli masz 26 lat to jeszcze bardziej się ośmieszyłaś, bo ktoś mając tyle lat powinien mieć chociaż elemanetarną wiedze o świecie. Ty nawet tego nie masz. Zbłaźniłaś się tym topikiem.

Gość alvion
Pamietacie (na pewno pamietacie, telewizja nie daje o nim zapomniec) "Kochaj albo rzuc"? Przesliczna przeciez wowczas Anna Dymna nie moze spac i w nocnej koszulce patrzy w okno Zenka; nocna koszulka jest bez rekawkow, a pod pachami Anny Dymnej gaszcz... Albo, z lat 80-tych bodaj, zarosnieta pod pachami Eleni pozdrawia Opole z okladki plyty... Nie ma sie czym ekscytowac, to byl standard.

Gość rggfds
jak mozna juz ci tlumacze? raz od depilacji kremem nabaiwlam sie infekcji od masyznki ciagle podraznienia i swedzenia przy odrastajacych wloskach trzey po depilatorze wrastaajce wlsoki i wielka gula w pachwinie z blizna na wierzchu wiesz co w dupie to mam nie bede sie katowac ! na szczescie w du.pe nikt mi nie zaglada !