Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdddfg

CZY WG WAS WITAMINY MUSUJĄCE PLUSSSZ SĄ DOBRE.......

Polecane posty

Gość dklll
to ja mam chyba podobny problem, myslałam, że to pogoda, ale może faktycznie braki witamin. Ile go bierzesz, pomaga Ci?

Gość JulkaH
Jedną tabletkę na dzień, nie chcę przesadzić. Czuję się po nim dobrze i to najważniejsze. Teraz też jem dużo świeżych warzyw i owoców, więc witaminy w tabletkach traktuję bardziej pomocniczo. Polecam sałatki z pomidora, papryki i oliwek, smaczne i niskokaloryczne :)

Gość Malwinka1983
Ja teraz też słyszała w aptece o tym vitabox, ale w końcu nie kupiłam. Na razie mam naturalne owoce i warzywa, ale na jesieni kto wie, pewnie się skuszę.

naspisze tylko tyle: SRODKI HOMEOPETYCZNE NIE MUSZA MIEC POTWIERDZONYCH DZIALAN!! dlatego wlasnie kupujac musujacy wapn wsypujemy do szklanki jakas przesiana skale wapniowa,ktorej organizm nie jest w stanie przyswoic...a plussssz przelatuje tylko przez was i tyle.to juz lepiej witaminy w tabsach,zapytajcie swojego lekarza!

Gość JulkaH
Hej, też o tym słyszałam, że lepsze są witaminy w tabletkach niż te rozpuszczalne, dlatego takie właśnie tylko kupuję. Co do homeopatii, nie mam zdania, jakoś nigdy nie próbowałam.

Gość gość
xanax to też chemia żrecie garściami

Gość gość
Spermplusz dla pań :-D