Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek płakasek

Jak faceci sie zachowują, gdy zależy im na kobiecie???

Polecane posty

Gość pinkii
oj jeszcze sie nie udalo, bo moze to wymyslil z ta praca i wcale sie wtedy na gg nie pojawi jak powiedzial... (ale chyba po prostu powiedzial ze nie chce nie;>) bo jeszcze zartowal czy to przez to chce sie z nim spotkac ze go tak dlugo nie widzialam :P mam nadzieje jednak ze bedzie dobrze :) 3maj kciuki

Gość pinkii
a co u Ciebie;>

A ja sadze ze z tymi żartami probował wybadać czy za nim tęskniłaś ;) Może chciał to nawet od ciebie usłyszeć. Zobaczysz będzie dobrze i spotkacie sie ;) Jakby coś to trzymam mocno kciuki za powodzenie:)

Gość ti...
pinkii a wogole ucieszyl sie czy tak formalnie mowil:P wyczulas cos czy nie bardzo?

Gość pinkii
nie mam pojecia, przez gg sie nie da albo i ja nie potrafie... ale formalnie raczej nie mowil

Gość pinkii
tak normalnie bez polotu bylo dla mnie

Gość buhahahaha
Przeczytałam ten topik i uśmiałam się nieźle. Dziewczyno, zamiast wypisywać tu te wszystkie bzdury, spotkaj się wreszcie z chłopakiem. jakie rady można Ci udzielić, skoro nikt tu nie zna tego chłopaka ani Ciebie. mam wrażenie, że żjesz bardziej w świecie swoich wyobrażeń niż w rzeczywistości.

Gość pinkii
mnie tez smutasku a moj piekny milczy, ale nie ma tak, spokoju mu nie dam :P ma sie ze mna spotkac i koniec ;) moze sie sam boi tego spotkania:P

Gość ti...
pinkii ale jestescie umowieni juz?

Gość pinkii
ti... nie jestesmy bo mial mi wczoraj dac znac jesli by byl o tej 20 ale go nie bylo, pojawil sie dopiero o 22 ale wtedy to juz bylam wkurzona :P

Gość ti...
pinkii ale nie mowil ci na 100 ze bedzie o tej 20 to pewnie wyszlo ze nie dal rady ale byl o 22 i nic nie rozmawialiscie?

Gość feniksa
powiedzial ze nie obiecuje ze bedzie bo cos tam z praca, tyle ze byl wczesniej wiec widzialam ze wrocil wczesniej z tej pracy... no a ja o tej 22 bylam na niewidocznym i nie chcialam juz z nim gadac

Gość pinkii
powiedzial ze nie obiecuje ze bedzie bo cos tam z praca, tyle ze byl wczesniej wiec widzialam ze wrocil wczesniej z tej pracy... no a ja o tej 22 bylam na niewidocznym i nie chcialam juz z nim gadac

Gość pinkii
sorry to nick kolezanki piszemy na przemian :P

Witam Oj może faktycznie coś musiał zrobić pilnie i nie mógł być o tej 20 na gg teraz to już chyba będziesz sie musiała uzbroić w cierpliwość i poczekać aż on sie odezwie

Gość pinkii
smuatsku oczywicie mozesz;) ma na imie michal;) ale pwoiem wam ze nie bede czekac, chce to wyjasnic i koniec, bede miec spokoj przynajmniej :)

dziękuje za informacje :P Wiesz faktycznie może tak będzie lepiej jak piszesz. chyba lepiej wiedzieć o co chodzi ;) Ale z drugiej strony on bardzo brzydko postepuje

Gość ti...
pinkii , a trzeba bylo sie wlasnie pokazac ale nie odzywac zoabaczylabys czy odezwalby sie i co by gadal a to ze wczesniej go widzialas nic nie znaczy moze mial cos do roboty

Gość pinkii
ti... ale wiesz mnie juz nie jest przykro jak wczesniej tylko teraz mnie to juz wkurza bo chodzi mi o jedno spotkanie i nic wiecej, przeciez do oltarza go nie zaciagne za jednego buziaczka:P chce wyjasnic i tyle;) a co sadzicie o tym ze moze boi sie spotkac:P

Może boi sie ze sie za bardzo pospieszył z tym pocałunkiem. A może przeraza go ewentualna rozmowa na temat tego pocałunku. Może być wiele powodów jego zachowania.

Gość ti...
pinkii no to wlasnie pisze , ze szkoda ze wtedy o 22 nie dalas sie na widoczny wtedy moglabys zobaczyc czy jest wkoncu facetem czy nie bo jak narazie z tego co piszesz to widze ze on sie dziwnie zachowuje przeciez kurde on sie powinien starac jak mu zalezy . Moga byc dwie opcje boi sie tak jak piszesz lub nie zalezy mu

Gość pinkii
no wiec mnie sie wydaje ze mu nie zalezy, tylko po co te podteksty w rozmowach, ehhh:P

Gość pinkii
pewnie masz racje, tyle ze najpierw trzeba sie spoptkac a z tym to chyba narazie najciezej :P

Gość pinkii
chyba predzej mnie szlag trafi niz sie spotkamy :P nie rozumie go kompletnie :P

Gość ti...
pinkii to jest powaznie dziwne facet jak mu zalezy to dziala a ten cos dziwnie pogrywa skoro tak to nie czaj sie i odezwij sie do niego jak bedzie i zapytaj czy ma ochote na kolejne spotkanie