Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Este Lauderka21

Czemu tak wiele dziewczyn zarzuca mi anoreksje skoro ja jej nie mam...

Polecane posty

Gość Este Lauderka21

ja wiem ze puszyste kobiety zazdroszczą ale bez przesady.Kiedyś byłam okrągła. Schudłam 6 kilo.Waże teraz 49 kg przy wzroście1.68.Moje wymiary to 91 -61- 93. Zdrowo się odżywiam , mam ładną cere,ślniące włosy-tak zdrowe i gęste że normalnie cudne. Okres mam jak w zegarku.Warto mieć szczupłą sylwetkę a czy według Was mam wymiary anorektyczki.Ciągle słysze że jestem za chuda lecz grono męskie jest moją figurą zachwycone

Gość DFGG
ale jestes za chuda. a masz fote ..to daj ..i zamaz twarz albo wytnij.wstaw fote na fotosika.zobacze czyś chuda. podaj wymiary uda i łydki oraz ramiona.

Gość puszysta ale nie zazdrosna
a kogo to obchodzi, dziewczyno? lecz komplexy gdzie indziej... ja Ci jakos nie zazdroszcze...

już sobie napisałaś dlaczego - \"kobiety zazdroszczą\" i tyle. nie przejmuj się tym - ja się nie przejmuję i zyję. tzn mi nikt nigdy nie powiedział, że jestem za chuda czy coś, dopiero tu na kafe się o tym dowiedziałam:) zatem - po co się przejmować, skoro wiesz, że jest ok? :)

Gość mej mamie nie odpowiada to
kochana a podaj prosze swe wymiary dokladne uda najszersze miejsce i łydki najszersze oraz kostki to zobacze czy masz anorektyczną figure.

ale zmierz sie dokladnie w biodrach .biodra sie mierzy na srodku pupy a nigdy na kosciach biodrowych . mam nadziejje ze zmierzylas srodek pupy a nie to na kosciach.

JESLI PODASZ WSZYSTKIE WYMIARY O KTÓRE CIE PROSZE TO OD RAZU POWIEM CI CZY FAKTYCZNIE CHUDA JESTEŚ .

JA MAM 90 CM W PUPIE PRZY 180 CM ALE I TAK KAŻDY MI PISZE ŻE MIERZE ŹLE ... JAK NAPISALAM ŻE MAM 50 CM W UDZIE TO DZIEWCZYNY PISAŁY ŻE MIERZE NAD KOLANEM ... SZKODA ŻE LUDZIE TAK NIESPRAWIEDLIWIE OCENIAJĄ INNYCH

moze byc fota sprzed miesiaca .. mozesz zamazac twarz i bedzie super.

eseczka - swoją miarą oceniają..:O Autorko - jakie bys tu wymiary podała - i tam napiszą ze jesteś za chuda, chora i w ogóle cud, że samodzielnie żyjesz bez wspomagania maszyn.. :)

S_A_M_A_N_T_A - TU TRZEBA BYĆ GRUBYM ŻEBY NIE BYĆ KRYTYKOWANYM, A JEST JEST GRUBY TO TEŻ JEST SIĘ KYTYKOWANYM ... TAK ŹLE I TAK NIEDOBRZE

Gość Katharsis0989
to co takiego robisz?? jak sie odżywiasz?? ile razy dziennie jesz??

Gość do autorki ..
Znam ten problem. Zauważ że one dają sobie prawo żeby się czepiac mojej figury, ale jakby ja im wyknęła że są za grube to byłoby oburzenie i straszna afera!

dokładnie Eseczka..:) Autorko - z takiego zdjęcia to naprawdę niewiele widać.. jeśli już to jakies jak stoisz pokaż.. masz szczupła nogi - tyle widać - i fajnie :)

Este Lauderka21 - NA TAKICH FORACH NIE WARTO ZAKŁADAĆ TAKICH TOPIKÓW BO CI JESZCZE NAPISZĄ ZE GRUBAS JESTEŚ BO MASZ W TALII 61 A POWINNAŚ MIEĆ 50 ...

masz świetną figurę i nie słuchaj zazdrosnych koleżanek, pewnie od wieków odchudzają się i nie mogą schudnać, nie tyj -teraz jest super.:)

ja mam 170 cm wzrostu i waże 47 kg moje wymiary to biust 86cm pas 59cm biodra 88cm to fakt że inne dziewczyny mi zazdroszczą, jedne mówią mi wprost że mi zazdroszcza figury a inne troche mi dogryzają;) ale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie czasami śmiesznie jest jak tęższe dziewczyny patrzą na mnie z nienawiścią i rzucają komenarze typu \"i przez takie jak ta musimy sie katować dietami\":P lepiej sie ciesz swoim wyglądem bo latka uciekają a wraz z nimi piękne ciało;)

jestes bardzo zgrabna :) i nie sluchaj glupawych wpisow. rozmiar 38 to nie anoreksja :) podobnie 36 czy 34. czasem ludzie powinni sie zastanowic co mowia bo anoreksja to powazna choroba. ciekawe czy osobie z wada wzroku zarzucalyby, ze jest slepa; i czy za kulejaca osoba krzycza, ze jest kaleka :o nie wiem od kiedy nie mozna powiedziec, ze ktos jest gruby nawet jak ktos ma spora nadwage natomiast osoby w rozmiarze M mozna bezkarnie wyzywac od anorektyczek. milego popoludnia :)

Gość rggfds
slcuhajcie waga jeszce o niczym nie swiadczy znacie pojecie 'grubokoscistosc'?:O mam 2 ciotki wygladaja tak samo a roznica w wadze miedzy nimi to 10 kg tak naparwde liczy sie 'ogolny wyglad' a nie waga w relacji do wzrotu ja np waze 68 kilo i mam 170 ale mimo wszystkow ygladm zgrabnie mimo iz wiem ze powinam zrzucic ale co tam :P

Gość do autorki ..
"ciekawe czy osobie z wada wzroku zarzucalyby, ze jest slepa" Bo dla nich anoreksja to nie jest choroba tylko kaprys. Zresztą takie panuje przekonanie w społeczeństwie. Ale jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.

kurde a nie masz innej fotki ..zeby nogi byly na stojąco chociaz..