Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robaczek z jabłka

ile mieliście lat kiedy straciliście dziewictwo?

Polecane posty

Gość zhagjsxxs
17 lat a 2 lata pozniej zostal moim mezem wiec nie zaluje:)

Gość a ja mam 31 lat...
i nadal jestem prawiczkiem, i nie wiem co z tym zrobic, nie jestem jakis starszny czy nieatrakcyjny - taki przecietny facet, tak mi sie chche seksu ale nie mam z kim, na dziwki nie pojde wolalbym dziewice chociaz na 1 raz, jednak wiem ze to malo realne

Gość Anna-kieta
czemu jak jakas dziewczyna pisze ze 16 lub 17 to dodaje ZE NIE ZALUJE BO JEST TERAZ JEJ MEZEM, czyli jakby nie byl tym mezem to zalowalaby? eee

Gość Anna-kieta
woli dziewice bo w tym wieku nie-dziewice mogby rozczarowac, a tak to oboje poznawaliby sie i nie byloby mysli "mam ponad 30 a nic nie umiem, a ona juz oczekuje wiele"

Gość zhagjsxxs
jak jest mezem tzn ze zrobila to z odpowiednim mezczyzna wiec nie zaluje prostee

Gość Anna-kieta
a dla mnie glupie, jesli decyduje sie na seks to znaczy, ze czuje ze to odpowiedni mezczyzna (bezpieczenstwo, milosc, wsparcie, zaufanie) i kocha sie z nim, pozniej roznie bywa, ludzie rozchodza sie nie dlatego ze to on caly czas chowal swoja zla nature, czasem tak wychodzi, wtedy nie zalowala i zdecydowala sie na seks wiec w ogole nie powinna zalowac. proste

Gość Anna-kieta
przeciez mozna przezyc swoj 1 raz majac 17 lat z kims kogo sie kochalo, pozniej sie rozejsc i miec innego za meza, ale nie zalowac seksu z tamtym, bo wiedzilas ze robisz to z milosci i tyle na temat :)

Ale to śmieszne jest. Odrzucanie kobiety dlatego, ze nie jest dziewicą to równie wielki absurd jak odpychanie meżyczny dlatego, ze jest prawiczkiem. Własciwie to sa absurdy tego samego pokroju. Dojrzali ludzie sa skłonni akceptować takie rzeczy. :)

Gość Anna-kieta
jak dla mnie kult dziewicy byl preferowany w sredniowieczu, teraz nie zachodzimy w ciaze za kazdym razem, a o to w wieksozsci chodzilo.. dla mnie nie wazne jest czy kobieta ma sie jakas blonke czy w przypadku mezczyzny wkladal i wyjmowal kilka razy ;) najwazniejsza jest MIŁOŚĆ! wielu o tym zapomina w pogoni za mitem pieknej, czystej i nienaruszonej średniowiecznej białogłowy;)

Gość kobiety nie chca
prawiczkow i daja im kosza

Gość CZMAK
NO NIE TYLKO NIE TA DEBILKA VERA ICONA . PO CO ONA TUTAJ ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość c a r o
16,5 Wciąż jestem z tym chłopakiem (a koncze 19 w tym roku) i nie żałujemy, z tym ze po zastanowieniu moglismy to lepiej zaplanować, bardziej romantycznie itp

Gość magnezzziiaaaa
17 lat

Gość MR.Robson
dla jaj to cie moze stary do sklepu wysylac

Gość dziewczyna1234567890000
straciłam dziewictwo jak miałam 17 lat, długo nie trwał ten zwiazek, nie załuje ani troche a teraz układam sobie zycie z zupełnie kims innym

Gość 24-lata
Ale wcześniej się masturbowałam, więc nie jestem jakaś zimna i potrzeby zawsze miałam.

Gość vera tak gadasz
a bys na pewno prawiczka nie chciala

Gość 22 lata i chwalę to sobie :)
:)

Jakbym sie zakochała to bym chciała. :) Czemu miałabym nie chcieć? W sumie to wygląda tak, ze przede wszystkim liczy się ta cała reszta a dopiero potem seks. 100 razy pisalam na forum, że seks bez zobowiazań mnie nie interere...

Gość vera tak gadasz
prawiczki sa dla kobiet aseksualne. zreszta prawiczki po 20stce to glownie pryszczate okularniki i inne brzydale i dziwolagi

Pryszcze chyba w pewnym wieku ustepują. Nie znam sie na tym, bo nigdy nie miałam kłopotów z syfami. Okulary sa nawet fajne, sama noszę. :D Czy dziwolagi to nie wiem. Dziwacznosć ludzi nie zależy za bardzo od tego czy maja pierwszy seks za soba czy nie. Nie uwazasz? :)

Gość gość
prawie 38 lat miałam....