Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O Na a aaa

Pytanie O BREVOXYL ?? pomocy

Polecane posty

Gość O Na a aaa

uzylam ten krem 2 razy dopeiro poprawa jest widoczna ale jak wszyscy pisza skora piecze i sie wysusza a mi wlasnie nie jeszcze bardziej sie przetluscila czemu tak??/ i po jakim czasie znikaja wagry????!!

Gość rggfds
skora reaguja wiekszym antluszczeniem wlasnei dlatego ze czuje sie przesusozna i sama stara sie z tym cos zrobic ja stosuje benzacne a na noc nakladma krem tlusty maslo kakowe ziaji i jest git

Gość O Na a aaa
:( :(

Gość O Na a aaa
a ktos uzywal brevoxylu i tez tak mial? prosze o raaaaaaaady

Ja chyba mam pecha. Używałam Brevoxylu w zeszłym roku, prawie codziennie i właściwie nic niepokojącego się nie działo. Wysusza - fakt, ale najlepiej po tym jak już się wchłonie nałożyć na buzię dobry krem nawilżający, wtedy skóra daje się utrzymać w sensownym stanie. Ale kontynuując sprawę pecha - nie wiem co się stało, ale kiedy w tym roku zrobiłam podejście do Brevoxylu po kilku godzinach skóra zaczęła mnie piec, zrobiła się czerwona, a ostatecznie spuchła mi buzia i to mocno :( Dlatego o tym preparacie muszę już z konieczności zapomnieć.

Gość O Na a aaa
nooo ale czemu mi nie wysusza tylko bardziej jest tlusta i kiedy zniakaja wagry

Tłuści się pewnie dlatego, że brak jej nawilżenia i skóra sama usiłuje to jakoś wyrównać, jak to już ktoś przede mną napisał. A czas leczenia obejmuje okres kilku miesięcy, dokładnie nie powiem...

Gość trgert
pzreciez w drugim poscie ci wyjasniłam :O:O:O:O

Gość O Na a aaa
tak wiem ze mi wyjasnilas ale dziwi mnie to ze nie wysusza mi skory jak innym i nie jest czerwona tylko tlusta