Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszanaaa

co myslicie o takiej rozmowie?

Polecane posty

Gość zmieszanaaa

Powiedzcie co myslicie o takiej rozmowe: ONA: i jak bylo? ON: dobrze :) ONA: to fajnie ON: a tobie jak bylo? ONA: spoko ON: teraz wrocilem do mieszkania ONA: aha ON: spadam o co moglo chodzic w tej rozmowie? wypowiedzcie sie prosze...

o sexie albo opowiadaja sobie o swoich randkach:) ktore mieli osobno.

Gość zmieszanaaa
ON to mj facet a ONA to nie jestem ja...

Gość jejuskaaaa
O niedawno wspólnie przeżytym seksiku jak na moje oko...

Gość zmieszanaaa
znalazlam to na jego gg wiem ze nie powinnam tam nosa wtykac ale...

Gość zmieszanaaa
porozmawiac z ta osoba na ggi czegos sie dowiedziec oczywiscie nie w swoim imieniu? co robic?

Gość jejuskaaaa
wiem,że tak się niby nie powinno,ale ja nieufna lekko jestem,i na Twoim miejscu pogadałabym z ta panna... Oczywiście nie jako ty !

Gość zmieszanaaa
i co mam powiedziec ze wlazlam na jego gg i na dodatek odzyskalam skasowana rozmowe?

ja mysle, ze nie ma co sie znizac do tego poziomu, jak facet ja zdradzil to lepiej zeby z nim porozmawiala - w koncu jakby nie chcial tego robic to by nie robil mozliwe, ze to tylko domysly.. moim zdaniem powinnas pogadac ze swoim facetem, nie mieszac w to osob 3cich

Gość Kwiecieamoremija
O jak skasował ja to zły znak.

Gość jejuskaaaa
Ja tam bym go wcale nie pytała...Wścieknie się,że grzebałas w jego GG,i nic ci nie będzie tłumaczył,tylko jeszcze na Ciebie wszystko będzie...

Gość zmieszanaaa
jejuskaaaa i tego sie wlasnie boje, co jesli to jego jakas kuzynka czy nie wiem juz sama kto

Powiesz, że doszły Cię słuchy o tym, że zdradza... Zbajeruj, podpuść go-i że to było powodem, że sprawdzilaś jego gg. Powiesz, ze ktos Ci zasugerował to, bo ta laska, z którą pisze - sama o tym rozpowiada, jak i o tym że ma z nim kontakt na gg. lej wodę, nich on się tlumaczy !!! Mosiek! Nie daj się .

Gość jejuskaaaa
No właśnie,tylko sie afera zrobi... Po rozmowie nie wygląda na to,żeby byli ze soba zzyci emocjonalnie... Zagadasz ją,i wszystko się wyjaśni.Będzie dobrze,albo nie. Ale nie zrobisz z siebie wścibskiej szperaczki po nieswoich gadulcach :-)

Gość zmieszanaaa
opcja z tym ze doszly mnie sluch nie wchodzi w gre, juz ja wykorzystalam calkiem niedawno

Gość zmieszanaaa
My nie mamy juz kilkunasu lat, jestesmy po studiach, mieszkamy razem, ta laska z ktora pisal jest z jego rodzinnej miejscowosci do ktorej jezdzi srednio raz w tygodniu

czemu ciagniesz taki zwiazek , skoro masz watpliwosci, czy facet jest ci wierny.. :( szanuj sie..

Gość zmieszanaaa
on mysli ze zyczliwi mi doniesli o pewnych rzeczach, nie zdaje sobie sprawy ze widzialam to jego skasowane archiwum. Teraz po kilku dniach gdzie niby juz wszystko sobie wyjasnilismy mam znowu zaczac gadke w stylu "slyszalam ze tam u siebie umawiasz sie z jakas"

Gość zmieszanaaa
trwam w tym zwiazku gdyz nie mam odwagi przerwac, jestem slaba

tez tak kiedys trwalam, tylko moj facet mnie nie zdradzal.. ale moj byly jest alkoholikiem.. dobrze , ze sie wyrwalam - teraz jestem naprawde szczesliwa.. wiem, ze ciezko odejsc.. ale nie warto zostac, facet sie nie zmieni.. po co marnowac lata? nie lepiej byc z kims kogo jestes pewna ? kogo nie musisz sprawdzac? itd... przemysl to..

Gość zmieszanaaa
dziekuje wszystkim za wypowiedzi dzisiaj wieczorem porozmawiam z facetem