Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITKA1984

nosic stanik w domu czy nie nosic???

Polecane posty

Gość ANITKA1984

co jest zdrowsze noszenie stanika czy wrecz przeciwnie???sama nie wiem. czy nie noszenie nie spowoduje zwisow? bo ja nie lubie chodzic w nich(oczywiscie tylko w domu)przeszkadzaja mi:( nie wiem czy mi to nie zaszkodzi prosze o opinie!!

Gość moze anemia
Ja nie chodzę i nie mam zwisów.mam rozmiar 85B.

Dobrze dobrany stanik to podstawa. Gdy ma się piersi powyżej B to grawitacja robi swoje, będą opadać.

Gość abysssia
oczywiście że nosić - jak myslisz, czemu Murzynki z tych afrykańskich plemion mają takie zwisy? bo nigdy nie noszą staników. Ja wciąż mam jędrny biust (skóra nie dotyka o skórę pod biustem), ale zauważylam że odkąd przestałam nosić stanik w domu (od 4 lat), troche mi opadły na dół. Kupiłam więc balsam ujędrniający i nosze stanik ZAWSZE. Nawet w jakiejs gazecie ostatnio czytalam jak utrzymać jędrność biustu - m.in. nosić stanik!

Gość ANITKA1984
75B wahajace sie miedzy 85b to nie duze ale lepiej chyba zaczne nosic:(

Zawsze po domu możesz nosić top jakiś z bawełny. Ja nie wiem jak stniak może nie byc wygodny, mam bardzo duzy biust ale stanik tak dobrany ,że nie pamietam ,że go na sobie mam.

Gość ANITKA1984
ale tez zalezy pewnie od stanika.mi trudno dopasowac idealny. i tzw push-upy tez pewnie nie wskazane??:/

Gość spicie w nich tez
? ja nie :o nosze po domu taki cienki bawelniany, bo mnie denerwuje jak mi cyce opadaja na cialo pod nimi :o

Nie no nie śpię, choć teoretycznie to niezły pomysł;-) Ale staram się nie spać na brzuchu bo to bardzo spłaszcza.

Gość ponn
a niby dlazcego push-upy nie wskazane? bo nie rozumiem

Gość spicie w nich tez
ponn przeciz biust w tym nie oddycha i sie kisi :o daj mu chociaz w domu odpoczac, bo na codzien wiekszosc z nas nosi pewnie staniki ku wygladowi a dopiero pozniej ku wygodzie ;)

Gość ANITKA1984
no kurcze a ja do tego jeszcze spie na brzuchu!!!!!!:O probowalam sie odzwyczaic od teego ale w innej pozycji nie potrafie usnac!!!!!!!!!!do tego bardzo twarde lozko ze tylko nalesniki sie z nich robia!!!!! jejku:O

Gość ponn
a niby dlazcego push-upy nie wskazane? bo nie rozumiem

Gość mi nie opadaja
nie chodze po domu w staniku, bo strasznie tego nie lubie. Spie na brzuchu. piersi smaruje kremem ujędrniającym i do czasu do czasu cwicze.

Gość ANITKA1984
push up sprawia dla mnie wrazenia uciskanie na piersi jakby sie deformowaly:? byc moze mam zle dopasowany za maly :?