Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobic*

cienie pod oczami

Polecane posty

Gość co z tym zrobic*

szpeca moja twarz od zawsze,od kilku lat stosuje korektoer ale teraz po korektorze sa jeszcze bardziej widoczne,poradzicie mi cos?

niektórzy mają po prostu taką \"urodę\". A stosowałaś już jakieś środki na to, czy nic?

Gość co z tym zrobic*
stosowalam rozne zele pod oczy ale to nic nie daje:(wiem ze taka moja uroda ale czy nie ma nic co naprawde pomaga?

Gość czasem zaradna jestem
plasterki z ogórka na oczy na 30 min. i ani śladu :)

Gość Od zawsze masz te ciemne plamy

Gość miś panda pożal się Boże
wyglądam jak w nicku ... :mało, ze mam sińce pod oczami to jeszcze brązowe powieki, mają takie często osoby o ciemnej karnacji, Cyganki, Greczynki, ale DLACZEGO JA? Mam jasną skóre , może o trochę oliwkowym odcieniu, ale jasną :o Możę moją prababię dorwał jakiś ROM za płotem? dałam sobie spokój z korektorami i fluidami , obciążają bardzo skóre pod oczami, przynjamniej mam takie wrażenie, po wypróbowaniu różnych wariantów maskowania tego ohudztwa stwierdzam, że najlepsze są ... cienie do powiek. Pod oko jasny beżowy, w kąciku jasny z perłowym połyskiem, przy zewnętrznym tylko leciutko rozcieram cień i zostawiam trochę swojego naturalnego Brązu i jest nieźle. Nosze okulary więc mogę sobie wymalowac oko naokoło ;)