Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrice2806

Fotomodelka, aktorka, piosenkarka

Polecane posty

Hey. Bardzo chcialabym byc na oklatce gazety, lub pozowac do jakis zdjec (nie nago) w gazecielub cos. Bardzo tez chcialabym zagrac w jakims filmie, bardzo o tym marze. Nie macie informacji o jakis castingach w wieku 15 lat??? Musze powiedziec ze nie jestem zbyt odwazna dziewczyna. Nie raz jestem bojazliwa. Ale chcialabym sprobowac zycia w mediach, tv. Przeciez raz sie zyje i nie mozna tez az tak zwracac uwagi. A poza tym te aktorki chyba niektore tez nie sa az takie odwazne, tylko poprostu sie tam dostaly i sie im tam podoba nie ma az tyle stresu. W ogole to chcialabym zostac piosenkarka bo ladnie spiewm i kocham spiewac, ale narazie chcialabym sprobowac swoich czans w gazetach i filmie lub serialu. Chociaz malutka rolka. Nie macie o tym wiesci? Mozecie pisac na moj email beatka2806@o2.pl lub po prostu tutaj. Dlatego jeszcze bym chciala bo to sa po prostu inne pieniadze, jakbym tak zagrala. To jest moje marzenie. Pomozcie mi w tym! Bardzo bede wdzieczna za pomoc. pozdrawiam:)

Gość Drogie dziecko
Zabiesz ty się lepiej do książek bo błędy walisz okropne. Pewnie pochodzisz z małej wsi i stąd te "marzenia" Kompromitujesz się okropnie: "A poza tym te aktorki chyba niektore tez nie sa az takie odwazne, tylko poprostu sie tam dostaly i sie im tam podoba nie ma az tyle stresu" A ratunku!!!! Co za debil, takie nastolatki umiejętnie zabijają we mnie chęć posiadania dzieci.

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
chcesz zostać fotomodelką ? Czy masz na to warunki tzn. jesteś proporcjonalnie zbudowana, masz ładną buzie, zadbaną cerę i to coś? aktorką? jeśli jesteś nieśmiała to chyba nic z tego, to jeden z niewielu zawodów gdzie taka cecha wyklucza wykonywanie go. Poza tym studia są bardzo ciężkie. Oprócz talentu trzeba mieć mocną psychikę gdyż profesorowie przez pierwsze lata studiów ostro dają popalić. Co często kończy się rzuceniem studiów i depresją. Przy tym zawodzie skłaniałabym się nawet stwierdzenia najpierw psychika a potem talent. piosenkarka? czy posiadasz ładny głos o ciekawej barwie i doskonały słuch? No i z tą nieśmiałością podobnie, jak wyobrażasz sobie koncerty przy masie fanów, gdzie wszystkie oczy zwrócone są na ciebie?