Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_n_a

Jaki fajne nietypowe imie dla dzidzi???

Polecane posty

Juz za miesiac urodze malenstwo. Jeszcze nie wiem czy to bedzie dziewczynka czy chlopiec tzn nie chce wiedziec:)) Mam pytanie do was kolezanki jakie znacie nietypowe imie dla chopca lub dziewczynm?????? zastanawiam sie nad tym ale cos ciezko mi z tym...:) Nie chce imie jakies oklepane typu: ania, kasia, itp choc sa rozniez ladne ale chodzi mi o jakies \"wyjatkowe\":) Jakies propozycje...?

przychodzi mi do glowy lublana ( to nie jest imie, jest to stolica slowacji albo sloweni( chyba) ale na imie bardzo mi sie podoba;) podoba mi sie jeszcze shirley ale takiego chyba nie dasz dziewczynce:P a co do chlopaka to mladen albo dorian:) ale patrz takze na nazwisko czy to bedzie razem pasowac;) i zycze udanego porodu i zdrowego baczka:D

Gość Alia...
choć ja mam Olge

Ja mam troszke dziwne i skomplikowane nazwisko i jak stwierdzil moj maz zadne imie nie bedzie do niego pasowalo:)) Podoba mi sie imie DORIAN:) Jesli bedzie dziewczynka zastanawialam sie nad imieniem ROMA! Czekam na inne pomysly

Gość ooo raanyyy
jak mozna mylic Slowacje ze Slowenia....ranyyy

dorian - moj typ:D moze daj sobie spokoj z ta roma?:P wydaje mi sie ze to niezbyt ladne imie i jak je mozna zdrobnic? kurde wiesz mi sie taka roma od razu kojarzy z cyganami;) moze daj dziecku tak na drugie imie jesli ci sie ono bardzo podoba ale chyba dziecku nie chcesz zafundowac takich wrazen:D

ooo rany - nie wiem, nie ejstem chodzacym atlasem, wydaje mi sie ze slowacji to bratyslawa ale nie wiem a slowenii to lublana ale nie wiem, moge sie mylic

Oczywiscie tez jestem tego zdania zeby nie przesadzac ale tez te nasze imiona sa tak oklepane. A np NIKOL jest calkiem calkiem:)

Gość oooooo jesli córka
Roma to syn Brooklyn albo Paryżew

Gość Alan Kevin
Jessica

Gość margolka54
przestańcie krzywdzić dzieci!!!!!!!!!!Chyba to dla nich imona wymyślacie,nie dla siebie.Imina typu; Inez,Dorian,może Georg jeszcze i wszystkie inne Oliwie,kojarzą mi się z patologią i wiochą.NIe może po prostu być np.Pawełek albo Karolinka?

Gość buahahhahha
Dorian?? to prawie tak jak się wabi pies mego chłopaka "D

Gość niemieckie....
może Adolf a angielskie pewnie Harry i w dodatku Potter ?????

Gość margolka54
A jak się "zdrabnia" takie imoina? Inezko??!!

te co podalas - pawelek albo karolinka to jak dla jakis debilnych dzieci;/ ja nie mam zamiaru tak dzieci krzywdzic a z ta inezka, to czemu nie? wole inezka niz jakas karolinka

Gość imie nikol
jest wlasnie oklepane

Gość niemieckie....
może Adolf a angielskie pewnie Harry i w dodatku Potter ?????

Gość margolka54
Ale coś w tym jest,mam koleżankę która pracuje w opiece społecznej i uwierz, że właśnie w środowiskach patologicznych przeważają takie imoina.

Gość a moze NADIN

Gość ja mam na imię
Ernestyna może tak? ;)

ja nie rozumiem, ludzie taka takie imiona jakie uznaja za okiej i nie ma czegos takiego ze tak sie dzieje w wiekszosci rodzin patologicznych z tego co mi wiadomo to wlasnie takie pawelki i karolnki sa w rodzinach patologicznych ale ok... niemieckie - nie wcale nie adolf i nie harry

Gość hania_30
a moze Michalina(Michasia, Michaska), Aniela,Iga lub Pola dla dziewczynki, a dla chlopca Tymek, Szymon lub Szczepan?

jakie nietypowe imie dla dziecka to decyzja przyszlej mamuski :) a madchen zauwaz ze kazdy ma inny gust i mi jako Polce podobaja sie polskie imiona a nie niemieckie :-o mozna skrzywdzic dziecko w Polsce dawac mu jakies imie zapozyczone z innej kultury.

Gość margolka54
Dziękuję że nazwałaś moje dziecko debilem.Jestes wstrtna.Ja nie napisalam e Inezki i inne sa debilami.