Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grewaltttam

czy myślicie czasem o śmierci?

Polecane posty

Gość grewaltttam

obsesyjnie, zbyt czesto. przeraża i zachwyca

Tak,właśnie wczoraj o niej myślalam,kiedy to wracajac z miasta przed moim blokiem stała karetka,strazi policja bo okazalo sie ze sąsiad zmarł.:O :/ I sobie myślałam wtedy,ze ehh jakie to zycie jest kruche,żyje sobie człowiek a potem pstryk i go juz nie ma.

Gość samobojczyniii
jestem p dwoch probach sambojczych i codziennie myslem o smierci....

ja wlasnie weszlaam i postanowilam zalozyc topik : czy 20 tabletek CODIPARU wystarczy zeby sie nigdy nie obudzic?

Gość nie jestem pewien
Myśłę. Widzę nawet. Ale ciągle naiwnie nie o własnej ...

Gość nie jestem pewien
wiesz suchAshame ... lepiej wymienić z kimś kilka PRAWDZIWYCH słów ;) żeby... ŻYĆ :)

Gość krasnaludka
Śmierć i tak przyjdzie. Jutro albo za 15 lat ale przyjdzie. Nie ma się dokąd spieszyć bo i tak nas nic z tego przezycia nie ominie. Myślę czasami o smierci, to normalne.

Gość samobojczyniii
bralam cale opakowanie reladmu i /....odratoweali mie:P:P:P

to lepiej chyba wiecej wziac i si enie meczyc nie? a niema sie probleemow z oddychainiem przy umieraniu po CODIPARZE? bo nei chce sie meczyc

Prawda jest taka ,że możesz sie po tabletkach obudzić sparalizowana od szyi w dól ,zachowasz pełna swiadomosc a nawet nie bedziesz mogła sie po dupie podrapać, to jest dopiero sytuacja bez wyjścia.W najlepszym wypadku skończy sie na żółtaczke i wymianie wątroby, tak łatwo sie nie da umrzec, wierz mi.. a Co sie stało ,że zdecydowałas sie na taki krok?

Gość nie jestem pewien
No masz co wymieniać. Pdobno witaminka B (albo i C) mpoprawia humor. D może kości i wzrok .. Spójrz inaczej ... Tylu ludzi Cie czyta i czeak, abys żyła :)

Gość nie jestem pewien
Bźźź .... Lepiej nie bierz .. ja tylko wypiełem torszkę, ajuż pisac ni epotrafię .... Chcesz być w "gorszej" sytuacji ode mnie ????

Gość samobojczyniii
trzeba wziac tyle ,aby cie nie odratowali...bo inaczej to masakra

samobojczyni ale napisz mi koniecznie jak sie po tym czułas jak to wzielas???? mialas problemy z oddychaniem?

Myślałam i robiłam zdjęcia z myślą przewodnią śmierci. Głównie samobójczej. Klimat jest.... niezwykły i magiczny.

pewnie, ze mysle.. przed snem :O codziennie sie modle: Za wszystko Tobie Boze dzieki Za meki serca, ktorych nikt nie slycha Za gorycz lez i za trujace wdzieki Za zemste wroga i za potwarz druha Za wszystko w czym mnie oszukalo zycie Za ogien duszy.. dzisiaj juz w popiele Spraw tylko jedno, o Panie w blekicie Abym dziekowac.. Mogla juz DNI NIEWIELE

Gość samobojczyniii
naipsalam list pozegnalny ,wzielam tabletki ,popilam woda i polozylam sie normalnie spac...nic nie pamietam....Obudzilam sie w szpitalu...to nie boli...

Gość samobojczyniii
wieszanie odpada,topienie tez...trucie tabletkami nie boli i ...kladziesz sie spac i po prostu sie nie budzisz...proste!!!????