Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miniucha

Co myslicie o przedluzaniu wlosow???

Polecane posty

Czy ktoras z Was przedluzala sobie wlosy? Jak tak jak wyglada ich pielegnacja? Sa z nimi jakies problemy? Pozdrawiam :)

Gość wwwwwww...
nie warto przedluzac wlosow, same z tym sa problemy. wlsoy te doczepiane sa strasznie suche, pilegnacja takich wlosow jest inna niz swoich, ale jak ktos sie dobrze czuje z takimi doczepianymi to ok. ja nie polecam

Gość hfgfkk
Jakie to uczucie nosić cudze włosy? Mnie by to lekko zbrzydzało. Poza tym to mocowanie musi ciągnąć i być niewygodne. A że są suche - no oczywiścię, przecież to martwe włosy.

Gość przedluzalam
nie polecam,malo komfortowe,dla mnie przynajmniej.Wydalam pieniadze,a wytrzymalam z tym swinstwem 2 tygodnie.Gniotly mnie zgrzewki,bo tak poza tym to ok. Mialam doczepione naturalne i byly bardzo dobrej jakosci,wcale nie trzeba bylo jakos specjalnie o nie dbac. Mam kolezanke,ktorej to akurat zupelnie nie przeszkadza i jest zadowolona:)

Gość lilia_ wodna_25_
ja sadze ze to strata pieniedzy. zrobilysmy sobie razem z kolezanka i praktycznie po tygodniu pozbylysmy sie tego. spedzilysmy dlugie godziny na odczepianiu tego badziewia. mi po prostu przeszkadzaly - irytowaly mnie te zgrzewki. pieniadze (nie male) wyrzucone w bloto :(

Gość wwwwwww...
miec cudze wlosy na glowie to okropne uczucie.a jak sobie jeszcze pomysle ze niektore wlosy moga pochodzic od nieboszczki jakiejs (napewno slyszeliscie ze niektorzy gola nieboszczkow a szczegolnie przed kremacja) ja jak szybko zalozylam wlosy tak samo szybko je sciagnelam, strata kasy ojj duzej kasy

Gość PRZECIEŻ PRZED KREMACJĄ
rodzina też sie normalnie żegna ze zmarłym przy otwartej trumnie przed wsadzeniam do pieca a potem na oczach rodziny ( nie bezpośrednio tylko rodzina idzie do psecjalnej sali z tv i patrzy) trumna jest zamykana i wjeżdża do pieca to co ty pierdzielisz z tym goleniam?

Gość Siedemnastoletnia.
"A że są suche - no oczywiścię, przecież to martwe włosy." Przecież Twoje włosy też są martwe. :P :P :P

Gość Laliitaa
z tymi wlosamo od trupow to prawda.Oczywiscie jesli sie rodzina zgodzi.A za granica np. usa to narmalne ze goli sie wlosy i potem sprzedaje. a napeno wszytkim ludzia bezdamnym goli sie glowy i tym co ida na organy do akademi medycznych.

Gość kajalaa
Ja przedluzam wlosy od trzech lat i dzieki temu zapuscilam sobie swoje wlosy, jesli sa dobrze zrobione to super, poza tym nic nie bylo widac a zgrzewki byly malutkie i koloru wlosa. Nie zastanawiam sie czy zostaly zdjete z nieboszczyka - to przeciez bez sensu tak myslec; co w takim razie powiedziec o operacjach plastycznych? Jest to o wiele wieksza ingerencja w cialo;

Gość Plina
a ile kosztuje przedłużenie?

Hmm po tych wszystkich postach min o wlosach pochodzacych od zmarlych zaczynam sie zastanaiwac czy aby na pewno chce sobie przedluzac wlosy :D Jezeli chodzi o cene, to roznie to wyglada..ja np znalazlam oferty w necie za 500-600 zl, a w salonie ryzjerskim kosztuje to mniej wiecej 1000 zl...u mnie wchodzi nie tylko w gre to, ze chce miec dluzsze wlosy, ale takze to, ze chce zeby byly gestsze..