Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersik90

PrOSZE cHcE WiEdZiEc?

Polecane posty

Gość 90snikersik90

KoChAlAm sIe z mOiM ChlOpAkIeM 10 DnI TeMu a oStAtNiM WcZeSnIeJsZytMN RaZeM To w LiPcU MiAlASm nOrMaLnIe oKrEs aLe mAm wIeKsZy bRzUcH cO To oZnAcZa jAk kToS WiE NiEcH OdPiSuJe

Gość mexmedem
zapytaj się swojego chłopaka co Ci zrobił :P

Gość 90snikersik90
dZiEkUjE :( zA BaRdZo SzCzErA OdPoWiEdZ !;/

A umiesz pisać jak człowiek czy tylko jak niedorozwinięty pokemon?

Gość 90snikersik90
PrZEpRaSzAm aLe nIe mOgE PiSaC NoRmAlnYcH lItEr pOnIeWaZ MoJ bRaT PrZeStaWiL Mi kLawIaTuRe Na tAkIe lItErY JaKiE sA :(:(

jesteś tak pojebana jak te litery :o brat wiedział jak ci je przestawić haha :P P.S . Nie da się tak przestawić liter na jedną większą druga mniejszą, ponadto zaciążyłas się i tyle.

My Ci nie powiemy co Ci jest :p Ale jeśli masz obawy że to ciąża to zrób sobie test i już ! Takie gdybanie nic nie pomoże a może tylko bardziej zestresować :o

Gość sonix
istnieje cos takiego jak specjalnuy program do sciaganie liter ;) Heh co za niedorozwiniete dziewczyny :) hehehe Ja mam 26 lat i jestem informatykiem a tu mi jakas curva pisze ze ........ a szkoda gadac ! SNikersik nie martw sie :):)

nie używam głupawych programów więc miałam pełne prawo. INFORMATYKU.

Gość nigella lolson
Po co sie za seks bierzesz a późiej się tylko p[yatsz co ci jest? Tez mnie denerwuja te litery, czytac ich nie moge, a ty sonix jestes za to bardzo rozwinieta, znasz jeden program i juz naukowiec :o

Gość do snikersik90
dziewczynko jezeli robiliście to bez zadnego zabezpieczenia zrób rano test ciążowy-W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI, a tak na marginesie w ciagu miesiąca nie urośnie ci brzuszek nawet jezeli jesteś w ciaży.lepiej pomysl o zabezpieczeniu jesli zaczęłas to robić DO CAŁEJ RESZTY DZIEWCZYNA PROSI O POMOC BO MA PROBLEM A NIE SŁUCHANIE OBELG,NO I KTO TU JEST POKEMONEM SĄDZĄC PO ZACHOWANIU...? SNIKERSIK NIE MARTW SIĘ;)

Gość 90snikersik90
Wspozylismy z zabezpieczeniem a moj partner zmienial prezerwatywe 2 razy...Bo on tez nie chce abym wpadla :) Mam nadzieje ze nie wpadlam ?:

Gość do snikersik90
jeżeli prezerwatywa nie spadł,i nie pekła to nie martw się ,sam powiekszony brzuch w tak krótkim czasie po stosunku to napewno nie jest objaw ciążowy,ale abys sie nie stresowała kup test i zrób go rano,najtanszy około4 zł.

Gość 90snikersik90
a mogl mi sie powiekszyc brzuch przez to ze wspolzylam ? Tak poprostu?

Gość do snikersik90
raczej nie,jeżeli to był twój pierwszy raz mogłas krwawic,mógł bolec ale nie sadze aby sie powiększył,powiekszony brzuch może być przyczyną stanu zapalnego,torbieli jajnik.ów,ale na to raczej chyba jestes za młoda prawda?:) jeżeli cos cię boli ,swędzi masz upławy idż do ginekologa, jeżeli kobieta jest w ciąży brzuszek pomalutku rośnie około 4 miesiąca ciązy+brak miesiączki.poczytaj sobie na ten temat,w internecie tez jest sporo wiadomości.kiedy powinnas miec miesiaczkę? jest ona regularna/