Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokkia

kupiłem kabel usb do nokii ca -42 zainstalowałem oxygena i nic -o co chodzi?

Polecane posty

Gość włatca znafca
a zrobiłeś w kolejności, wykryło telefon...telefon jesy obsługiwany przez ten program??? sam używam SE

Gość nokkia
tak ,instaluje wg kolejnosci i niestety niewykrywa telefonu a wczesniej wykrywal ,niestety niepamietam w jaki sposob wczesniej połaczenie zainicjowałem:o

Gość włatca znafca
a był restart po instalacji?? zobacz przynjmniej u mnie w MObile suite jełśi wykryło telefon to powstawał profil ,że program ma być kojarzony z tym telefonem...czasami tez mi nie łączyło...wykasowałem profil...wszedłem w program i wybrałem poszukiwanei podłączonych telefonów...i znów wykrył SE podłączony do USB i p[owstał nowy profil...zobacz w programie, przeczytaj pomoc bądź helpa

Gość pankracy..
mi kabel usb wogole nie chce polaczyc noki a mialem kilka:O teraz mam bluetoth

Gość nokkia
włatca znafca -tylko sprawa polega na tym ze kupilem "nieoryginalny" kabel za 35 złotych :o takze program nokia suite odpada,dlatego mecze sie z tym oxygenem ,chyba ze jest jeszcze inny program w polskiej wersji,

Gość włatca znafca
ale wykrył raz telefon więc warto powalczyć...a na komie nie wyskakuje żeby przejść w transfer lików bądź podłączenie USB zwykłe???

Gość nokkia
no własnie tym razem niewyskakuje,wczesniej to przynajmniej system wykrył kabel teraz to nawet on jest głuchy:o ale coz pokombinuje moze cos wyczaruje:)

Gość włatca znafca
hmmmmm....zależnie od płyty głównej ,można ściągnąć nowe sterowniki do USB...ale prawdopodobnie już masz 2.0 ale unowoczesnić nie zaszkodzi, może zaskoczy????

Gość nokkia
pobawie sie tym moze zaskoczy zalezy mi na tym bo mam sporo fajnych fotek w telefonie:) włatca znafca -dzieki za zainteresowanie ,pozostałych rowniez pozdr bye:)

Gość włatca znafca
powodzenia