Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whm

ludzie studiujący psychologie mają ze sobą jakies problemy,natomiast...

Polecane posty

Gość whm

...ludzie interesujący sie filozofią boją sie poprostu życia...

Gość inna całkiem inna ...
Wiem, wiem .. A my po psychologii i filozofii - to już kompletnie ... :P podsumowałam się ... ;) :P :O

Znam kilku filozofów z wykształcenia (wg mnie kiepsko to brzmi hehe) i nie zauważyłam, żeby bali się życia. Na ogół to pozytywni, zrównoważeni ludzie. A psychologowie? Znam jednego dobrze i rzeczywiście jest dziwny. Ale znam również paru innych ludzi o innych zawodach i zainteresowaniach, którzy też są inni od reszty społeczeństwa. (Kobiety po fil. pol. to brzydkie okularnice, a fizycy nie dbają o swoje fryzury i są nieporadni życiowo...)

sa zrownowazeni bo nauczyli sie nie bac zycia z ksiązek,zdrowi ludzie rodza sie z instynktem życia pełną piersia i nie potrzebuja do tego spisanych doswiadczeń w ksiazkach innych ludzi

Nie sądzę, dlaczego uważasz, że filozofowie kierują się w życiu tym co przeczytali w opasłych księgachch? Myślisz, że nie mają do tego dystansu? A co z lekarzami wg. Ciebie to dopiero muszą być skrzywieni ludzie, zwłaszcza chirurdzy...

...uważam ze zawodowy filozof (każdy z nas poniekąd jest filozofem bo konstatuje na swoj sposob życie ) probuje potwierdzic oczywistosci i nadac im symbolicznego znaczenia

załwaz ze filozofia to specyficzna dziedzina ludzkiej aktywnosci

A może chciał jedynie (?) poznać wiele różnych punktów widzenia. I tyle. Nie twierdzę, że wszyscy filozofowie są wspaniali i.t.d. ale nie lubię takich uogólnień jak w temacie. Toż to niemądre...

uogólnienia mają to do siebie że skupiają na sobie uwage i stanowią z tego tytuły przyczynek do rozmowy ,co notabene było moim celem,ja interesuje sie filozofia lecz wiem o zasadzie ktora rzadzi stosowalnoscia tejze wiedzy w zyciu kazdego człowieka-o ktorej pozwolicie ze nie napisze:)

jest wiedza z ktora sie dziele ale jest i rowniez taka wiedza ktora zostawiam tylko dla siebie

Gość wwwwwyyy
filozofia to gowno a tych ktorzy tam studiuja dobrze znam - niepraktyczni ludzie to prawda, dwoch kolegow pracy po filozofii nie moze znalesc wcale, szczegolnie ,ze niczego praktycznego tam nien ucza..

Gość ole amore
fizyka -> lubię stosunki fizyczne

Gość hm hm hm 987
Trochę masz racji I moze dlatego terapie stosowane na pacjentach z reguly nic nie daja Bo jesli ludzie sami z soba nie moga poradzic, to co dopiero z innymi hmmmm

takie farmazony wypisujecie, że normalnie szoke. A już najbardziej rozpier**** mnie tekst FEBRY, że polonistki to brzydkie okularnice. Trzeba było dopisać, że jeszcze stare zdziwaczałe panny, których elementarnym zajęciem jest analiza i interpretacja wszelkiego romansów przy poduszce. :(

a ja jestem po resocjalizancji..pomagam ludziom uzaleznionym....tzn ze ja pije albo cpam: buzaaachchaaaa