Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeekek

czy marihuana to trawka?

Polecane posty

Gość bleeeeeeekek

napiszcie mi jaki jest najcieższy narkotyk..czym sie różnia poszczególne używki marihuane haszysz heroina amfeamina kokaina...???

:O Marihuana nie jest tak za bardzo narkotykiem i nie wykazuje się uzależnienia fizycznego od THC, przynajmniej jeszcze o tym nie słyszałam, żeby jakies poważne badania to udowodniły. Raport WHO jeszcze kilka lat temu zawierał takie informacje, uznawano nawet, że THC ma pozytywny wpływ na niektóre ośrodki nerwowe itd., ale został utajniony:classic_cool:

Gość najciezszea
heroina Marichuana haszysz to....uzywka taka jak kawa czy papieros:P

Gość incozgnita
Może i nieudowodniono, że uzależnia, ale miałam kolegę, kóry jak nie zapalił, to mu strasznie ciśnienie rosło. Cały się robił czerwony na twarzy, a gdy zapalił przechodziło. Jak dla mnie to o czymś świadczy. No ale wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem.

Gość mam dobrą pamięć ale krótka
najmocniejszy to morfina i jej pochodne najbardziej szkodliwy i nieczysty chemicznie - amfa i wszystkie z serii extasy

Tak, to jest pochodna morfiny. Ale chodziło mi o to, że chyba polska heroina jest najbardziej zanieczyszczonym chemicznie narkotykiem, a nie amfetamina. Również wszelkie tzw. \"dropsy\" z DXMem, który też jest pochodną morfiny sa bardzo zanieczyszczone. Kiedyś ktos wypuścił partię, która powodowała zahamowanie regulacji cieplnej po przyjęciu i ludzie po prostu się \"gotowali\", tzn. następował zgon, bo się zwłaszcza podczas ostrych imprez denaturowali:O

Gość ________
dobre palenie nie jest złe ;]