aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 to było tak: uprawiałam petiing z chłopakiem, nie doszło do wytrysku, ale na poczatku zołądź była mokra, no wilgotna, potem juz chyba członek był suchy ale na bank nie pamietam. Całe nieszczescie w tym, ze po wszytskim poczułam lekki ból w pochwie i dotknełam sie tam.. odruchowa..włozyłam palca moze na 2,3, cm nie głebiej, wydaje mi sie ze nie był mokry, co najwyzej wilgotny ale tego tez nie jestem pewna. po tym wszytskim tak spanikowałam(to był dzien płodny) ze po 31 godzinach łyknełam postinor, po kolejnych 12h kolejna tabletke. jest jeszcze jakas szanasa ze moze byc w ciąży? bo cholernie sie boje..pewnie jesszcze nie dorosłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Kto Ci dzeiecko dał recepte. Temu \"lekarzowi\" należy odbrać prawo wykonywania zawodu;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze sie czujesz Napisano Sierpień 18, 2007 ten lek nie zarzywa sie ot tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 ot tak? znam osobiscie przypadek ze dziewczyna bez penetracji i bez wytrysku zaszła w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Toż to chyba sama Maryja musiała byc%-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszyscy znamy ten Napisano Sierpień 18, 2007 przypadek...to Dziewica Maryja była... idź dziecko się lecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 naprawde,! wiem ze to zrobiłam było zenujace, ale cholernie sie przestraszyłam,,,i teraz jeszcze mam jakies chore mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Lepiej powiedz skąd miałaś receptę nikt przy zdrwocyh zmysłach by Ci jej nie dał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 lekarz mi przepisał, widział w jakim jestem stanie i jakos nie robił problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Powienien Cię do psychiatry wysłac a nie do apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 hmm możliwe ze tak.... za bardzo spanikowałam,...;/;/;/ czyli na ciaże nie ma szans? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne zloto Napisano Sierpień 18, 2007 a teraz idz lepiej do ksiazek i poczytaj jak sie zachodzi w ciaze i co to jest zaplodnienie :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Ta trojaczki w drodze. Masz 19 czy 9 lat? Moze zostańce z chłopakiem na etapie trzymania za rączkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniołek19 0 Napisano Sierpień 18, 2007 ok nie musicie od razu tak najezdzac,sama sie czuje jak idiotka. tylko sie zapoytalam bo miałam stracha, pewnie nieuzasadnionego mam 17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marli Napisano Sierpień 19, 2007 Rozumiem Twój strach z racji Twojego wieku i nie zamierzam Cię za to ganić .Sama mam takie triki ,ze zrobię coś nie tak odruchowo i potem dochodzą mnie różne mysli. Postinor biorą dziewczyny w bardziej uzasadnionych przypadkach niż Twój i wychodzą z tego cało wiec nie ma powodów do paniki no i jeszcze przygotuj się na burzę hormonalną po dawce postinoru a wtedy musisz uzbroić sie w cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 19, 2007 okres może Ci sie spóźnić, nawet kilka kolejnych cykli moze byc nieregularnych wiec jakby co nie panikuj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LIEBE1234567 Napisano Sierpień 19, 2007 czy jesli kochalismy sie 5 dnia miesiaczki ktora trwala 6 dni, a cykle mam 34,36 dni to czy jest jakies prwadopodobienstwo? teraz dostalam okres regularnie, i zawsze miaalm regularny tylko w maju spozniala sie i w czerwcu... kochalismy sie w gumce... i czy chlopak zakladajac gumke moze przeniesc na nia plemniki a nastepnie one dostana sie do mojej pochwy? jak to jest? to nasz 2 raz dopiero... a chcemy zeby bylo bezpiecznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach