Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....chetna...

Jak mam sie do tego zabrac.

Polecane posty

Gość ....chetna...

Kurcze musze sie przyznac ze jeszcze nie robilam LODA a chcialabym sprobowac i nie wiem jak sie do tego zabrac bo mam partnera ktorego kocham i chcialabym to zrobic.Boje sie ze dostane odruch wymiotny bo jak spusci mi sie do buzi lub jak polkne bo to do przyjemnosci ponoc nie nalezy. Prosze doradzcie co mam zrobic i jak najlepiej wypasc przy tym 1 razie. Dziekuje za powazne odpowiedzi dziewczyny hmmm moze i jakis chlopak sie wypowie.

Gość ....chetna...
nikt nie pomoze:(

Gość jesteś jak rośiczka
Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wyprubowales ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci sie topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz sie do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

Gość Chętna ja mam wrażenie
że robienie laski jest twoją obsesją (oczywiście wraz z połykiem, gdyż istotą robienia laski jest połyk)...

Gość Chętna czy tobie nikt nigdy
ani razu nawet w życiu nie robił laski?

Gość wcale Maniek nie działa
pożytecznie zmniejszając populację much, gdyż zabiera pokarm ptakom a i roślinkom nie dogadza, bo kto je będzie zapylał (sam Maniek?). Maniek to szkodnik.

Gość samolot
jesli niewiesz jak sie do tego zabrac to wytlumacz mu ze nie jestes gotowa na to i koniec

Gość zabierz sie do tego
jak np do loda na patyku, którego napewno kiedys w zyciu jadłaś, ewentualnie poćwicz na bananie, połykac nic nie musisz--ja tego nigdy nie robie bo napewno bym zwymiotowała, po prostu mój partner mówi mi że dochodzi i wtedy koncze reką. Powodzenia

Gość do chetnej
np jak twoj chlopak bedzie lezal, zacznij calowac mu szyje, pozniej klate, brzuszek, schodzac jezorkiem coraz nizej az dotrzesz do jego penisa.. zlap go jedna reka, a druga zacznij delikatnie calowac, wkladajac sobir go coraz bardziej do buzi, oczywiscie zabki chowamy... a no i mozesz go sobie "oplus" ,wtedy jest lepiej bo sama sie slizgasz, tyzn twoj jezorek

Gość icecream
robienie loda to nic skomplikowanego. Ja uwielbiem w ten sposób zaspakajac mojego chłopaka. A sperma jest nawet smaczna i nie mam odruchów wymiotnych tylko z wielka przyjemnoscia ja połykam do ostatniej kropelki. Ale nie kazda dziewczyna lubi łykac sperme wiec jak poczujesz ze dochodzi to wyjmij go z ust i dokoncz reka. Robaczysz ze ci sie spodoba.

albo wypluj na członka tak ze prawie nie zauważy poprostu jak poczujesz sperme w ustach to trzymajac go w ustach zwilż penisa dla faceta bedzie to robilo wrażenie że mocno go nawilżysz żeby mu było przyjemniej

Gość ....chetna...
kurcze dziewczyny dziekuje za odpowiedzi,wiem ze moj chlopak na cos liczy tylko nie powie mi tego wprot bo za bardzo mnie kocha i wystarczy to co ma ale jak kazdy mezczyzna ma na to ocote a bardzo chcialabym to spelnic napewno tego nie polkne bo nie dlabym rady ale z ta raczka to niezly pomysl. Dziekuje bardzo bede probowac :)

Gość ....łatwa..
bierz i ssij do upadłłego:P):P:P

Gość ....łatwa..
Mam na imię Lucjan i jestem pasywnym gejem :classic_cool:

Gość tylko łoić sie na brzuch