Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szlama

Prostownica za 20-30 zl

Polecane posty

Gość Szlama

Orientujecie sie gdzie mozna kupic prostowice ceramiczna taka tansza do 30 zl? Niedawno byla jakas w promocji w biedronce ale juz nie ma. Pomijajac allegro

Gość te z biedronki byly beznadzije
mam ja i musze sie jej pozbyc..najlepsze sa niestey na allegro ajak nie chcesz tam kupowac to zostaje ci poczekac na promocje w hipermarkecie

Gość Szlama
chyba jednak kupie na allegro, jest duzo fajnych ale za bardzo sie na tym nie znam. macie jakies sprawdzone firmy albo konkretne modele? do 30zl. czemu ta z biedronki jest niefajna? zle prostuje? ja mam z natury proste wlosy ale napuszone i prostowica sluzy mi do wygladzenia wlosow

Gość BOBER GRASUJE PO INTERNECIE
LUDZIE ! LUDZIE ! WY TEGO NIE WIECIE, ŻE BOBER GRASUJE PO INTERNECIE, A KAJMAN NA RANDKACH NA o2 WYRYWA D**Y NA STO DWA !!! SAMOTNE I SPRAGNIONE SEKSU LASKI SZUKAJCIE KAJMANA W RANDKACH NA STRONIE o2.pl TAM KAJMAN JEST ZALOGOWANY POD NAZWĄ "Callmanus" I JEST TEŻ TAM JEGO ZDJĘCIE !!! JAK SZUKAĆ KAJMANA W RANDKACH NA o2.pl: http://randki.o2.pl/ WEJDŹ NA STRONĘ O ADRESIE -http://o2.pl/ W RANDKI adres - http://randki.o2.pl/ NASTEPNIE W RANDKACH WYBIERZ SZUKANIE ZAAWANSOWANE I W SZUKANIU ZAAWANSOWANYM USTAW NASTĘPUJĄCE OPCJE: W miejscu PŁEĆ wybierz "MĘŻCZYZNA" - są podejrzenia, że jest obojniakiem ! W miejscu wiek wpisz: Od: 24 Do: 26 lat ( KAJMAN ma 25 lat a więc znajdziesz go w tym przedziale wiekowym ). W miejscu Orientacja seksualna wybierz: "HETEROSEKSUALNA" - ( wniosek z tego, że KAJMAN nie jest pedałem ). W miejscu Województwo lub państwo zamieszkania wybierz "CZĘSTOCHOWA" - ( KAJMAN mieszka w Częstochowie w dzielnicy PÓŁNOC ). Poniższych danych takich jak znak zodiaku, wzrost, kolor oczu itp.) nie wypełniaj tylko zjedz na sam dół strony i naciśnij "SZUKAJ LUDZI " Następnie przechodząc po numerach stron 1, 2, 3... szukaj zdjęcia osobnika ( monstrum ) z długimi czarnymi włosami, w okularach, z wyłupiastymi oczami, w białej polówce - JEST TROCHE PODOBNY DO MAŁPY - JAK GO UJRZYSZ TO SIĘ NIE PRZESTRASZ !!! Jest on tam zalogowany pod nazwą: "CALLMANUS" a jego e-mail jest następujący: Callmanus.o2.pl Kajman mieszka w Częstochowie ale oficjalnie pochodzi z LUBOJNY czyli oznacza to, że jest BYKODOJEM Z LUBOJNY CZYLI DOIŁ BYKI NA LUBOJNIE !!! Kajman ten też występuje pod nazwą -KAJMAN CZARNY(Melanosuchus niger) ! PAMIĘTAJ ADRES STRONY: http://randki.o2.pl/ ŻYCZYMY MIŁEGO SZUKANIA KAJMANA !!! - GDY GO UJRZYCIE TO ZARAZ ZE śMIECHU MOCZ POPUśCICIE !!!

Gość my-ci-linka
Ostatnio kupiłam prostownicę ceramiczną Optimum za 69 zł, jestem bardzo zadowolona. Wcześniej wypróbowałam tańszą, ale przy moich długich i gęstych włosach nie sprawdziła się. A ta jest ok :)

Gość Szlama
szklana czy ceramiczna? czym to sie rozni?

Gość te z biedronki byly beznadzije
po prostu ma za mala temp i wlosy nie prostuja sie tak jak powinny;/ ja tez mam napuszone i sobie wygladzam ale ta z biedronki sie nie spawrdziala..bardzo zaluje ze ja kupilam

W rosmanie jest chyba za ok 30 zł. Ja bym takiej nie kupiła, ale jak ktoś szuka;-)

Gość eee whatever
prostownica za 30 zł? od razu zacznij zbierać na perukę :O

Gość ulalaaa
a ja kupiłam prostownice na allegro za 220zł z babyliss i jest ekstra najfajniejsze jest to ze ma 25cio stopniową regulacje temperatury

Gość Fryzjerka z Kutna
Te prostownice za 20- 30 zł to bubel kochane. Za tyle to nawet pożądnej suszarki nie kupicie. Więc radzę odłożyć jakieś 100 zł i zainwestować w lepszą prostownicę. Te tańsze naprawdę są nic nie warte, szybciej niszczą włosy i szybko się psują. Każda doświadczona fryzjerka ci to powie.