Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myslicie o tym...

Mam 22 lata... co myslicie o tym jak postąpiłam...?

Polecane posty

No więc... mam 22 lata, mam powodzenie u facetow, ale nie chce narazie byc w zadnym związku... ale jak na czlowieka przystalo mialam ochote skonczyc ze swoim dziewictwem. Mam kumpla, ktory bardzo podoba sie dziewczynom... mnie rowniez, ale nie chcialabym z nim byc, rozmawialismy kiedys o sexie... o moim dziewictwie, on mial wielka ochote zrobic to ze mną... ja powiem szczerze, ze z nim tez. Ostatnio nadarzyla sie okazja... pierwszy raz byl taki sobie wiadomo, po kilku dniach zrobilismy to jeszcze raz i bylo wspaniale, zaplanowal wszystko - pokoj w swiecach, kolacja... Nadal nie chce z nim byc, ale sexu nie wykluczam... co myslicie o takim postępowaniu :D? Jestem ciekawa.

Gość a co myślicie o tym...
troche sie bojam ze nagrzeszylam. pojde do kosciola i w święconej wodzie wyplucze sobie usta i pochwe.

Gość glupia jestes i tyle

Gość boski przystojniak
nie widzę w tym niczego złego, nie każdy jest na tyl e wrażliwy aby oddać swoje dziewictwo temu jedynemu., podobał ci się, ty jemu, jesteście dorośli, ty tak zadecydowałaś, nic nikomu do tego.

zenujacy podszyw.

niby dlaczego jestem glupia? bo umiem korzystac z chwili :D i robie to na co mam ochote majac gleboko jakies chore zasady tego swiata :D

pytalas sie o opinie to masz i czego narzekasz, taka jest moja. tez mam 22 lata i dziewica juz nie jestem od dawna ale tak bym tego nie zrobila.

Gość a co myślicie o tym...
tylko , ze ja korzystajac z faktu ze on jeszcze prawiczek go oszukalam. zalozylam grube ponczochy by sie nie kapnal zem juz bez błonki.

no spoko, jestem wdzieczna za opinie... ale moglabys troche wyjasnic dlaczego tak sadzisz... poprowadzmy rozmowe a nie...

Gość skoro nie interesują cię
zasady, to wyjedź na bezludną wyspę, ustal własne i żyj jak chcesz. A póki co żyjesz właśnie w takim świecie, gdzie zasady są inne. Ale to twoje życie i jak sobie pościelisz tak się wyśpisz...

podszywaczu - idz sie umyj...

\"ale jak na czlowieka przystalo mialam ochote skonczyc ze swoim dziewictwem.\" - ten fragment twojej wypwiedzi mówi sam za siebie i oddaje to jaka jesteś komentarz zbędny

Gość taka stara a taka głupia
Wiesz co dziecko jestes głupia na prawde. Ja tez mam 22 lata wiec wiem co mowie.... Twoje zachowanie swiadczy o maxymalnej niedojrzałosci... Osoba dorosła powaznie myslaca o zyciu i powaznie traktujaca milosc i seks przezywa to inaczej... Z osoba ktora kocha i z ktora chce spedzic swoje zycie... A Ty? Dla mnie jestes zwyklą DZIWKĄ. :(

bo uwazam ze robienie problemu ze swojego dziewictwa jest niedojrzale, to jest tylko kawalek blony bez znaczenia a Ty przespalas sie z jakims facetem bo Ci glupio ze w wiekku 22 lat ja masz? Bo na to wyglada - "jak na czlowieka przystalo"... no comments do tegp