Gość kasieneczka27 Napisano Sierpień 18, 2007 Zamierzam kupić rolety. Jakie polecacie kolory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja napiszę jakich nie polecam Napisano Sierpień 18, 2007 beżowych, mam takie jasno-piaskowe bo wydawały mi się najbardziej neutralne (prawda), pasują do tapety (prawda), nie zmniejszają optycznie pomieszczenia jak ciemne (prawda) ale niestety słabo zasłaniają słońce, tzn prześwituje i kiespko się ogląda tv . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fasfsafas Napisano Sierpień 18, 2007 różowy w ciapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilly21 Napisano Sierpień 18, 2007 jak ci slońce przeszkadza to najlepiej najciemniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie jakie ci do chaty pasują Napisano Sierpień 18, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolety okienne.pl Napisano Sierpień 18, 2007 Podaj adres-wysle na maila probki materialow do produkcji rolet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pidżameczka Napisano Sierpień 18, 2007 ja mam dość ciemne brązowe. Są fajne, nie przepuszczaja slonca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pidżameczka Napisano Sierpień 18, 2007 były jasne ale osmarowałam je kupą i już nie przepuszczają słońca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the powerpuff girl 0 Napisano Sierpień 18, 2007 a jak masz urzadzony pokoj, jakie meble. wieszasz firanki czy tylko zaslony...napsoz cos, pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienieczka27 Napisano Sierpień 18, 2007 mój adres, to: kaasienkaa-27@o2.pl do the powerpuff girl Ja chciałabym rolety do całego mieszkania ( a mieszkam w bloku; 3 pokoje+kuchnia) Każdy pokój jest inaczej urządzony. Wieszam same firanki. Zastanawiam się czy by pasowała jakbym zastosowała 2 rodzaje rolet (2 kolory). W pokoju są jasne meble, a ściany na biało. Więc kolor rolet też jasny by pasował (ale jaki z tych jasnych? ) ALe do pokoju, gdzie stoi komputer powinne być ciemne rolety, by hamowały bardziej promienie słoneczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liopcia Napisano Sierpień 18, 2007 Oj, wy ciapki! Ciemne rolety dadzą ocywiście ciemniejsze światło kiedy będą zasłonięte ale mi na przykłąd robi się niedobrze jak cały pokój jest w niebieskiej lun pomarańczowej poświacie. jak chcecie mieć ceimno to proszę kupić sobei rolety podgumowane -takie mam i są rewelacyję! KOlor widać od środka -w mieszkaniu. Natomist z zewnątrz roleta jest biała bo gumy nie produkuja w kolorach. To rewelacja. Jak chcesz masz superciemno i nie ma tej kolorowej pośwaity. Możesz odsłonić odrobinę -wtedy masz półmrok ale ze światął naturalnego!:) POlecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liopcia Napisano Sierpień 18, 2007 Na przykład takie: http://www.allegro.pl/item223488260_rolety_mini_gumowane_zaciemniajace_hit_.html Jeżeli kupujesz rolety stacjonarnie zapytaj o podgumowane, sa troche droższe ale warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolety okienne.pl Napisano Sierpień 18, 2007 Ok. Jutro wysle probki, jestem producentem rolet. A w pokoju komputerowym najlepsze bylyby ara blue lub podgumowane ps gdybym zapomniala agencjarido@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odradzam Napisano Sierpień 18, 2007 pomarańczowe. A konkretnie taki ceglasty odcień. Cały pokój jest czerwony, w głowie się kręci. Wydaje mi się, że jakieś beżowe albo piaskowe (ale dosyć ciemne) byłyby dobre. te kolory poza tym pasują niemal do wszystkiego. I nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, że wahasz się czy kupić różne kolory do jednego mieszkania. To nie przeszkadza, najważniejsze, żeby pasowały wewnątrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnnnnnnn99999 Napisano Sierpień 18, 2007 rolety pod kolor tapety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolety okienne.pl Napisano Sierpień 18, 2007 pod kolor tapety raczej nie:o polecam kontrasty-np. żółta tapeta-niebieska lub zielona roleta-pod warunkiem ze jest bez wzoru:o co do podgumowanych to są już materialy extra color, czyli z obu stron kolorowe a odnosnie cen-standard-ara, bonawentura, helakit, sokrates w cenie 80zł za metr bieżący materiału do 1,90 wysokości,jeśli w prowadnicy i z kasetką doliczamy 50% oczywiście należy doliczyć koszt przesyłki:D a jeśli chcesz nabyć tani chłam to polecam allegro.pl:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2013 prosze opomoć chcę kupić rolety tylko niewiem jaki korol wybrać chcę taki korol aby słoce nie budziło mnie rano, i aby słoce nie padało mi do pokoju czy to mabyć kolor jasny czy raczej cimny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2013 czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2013 czy jasne kolory daję osłone przed słocem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość florrrenc Napisano Sierpień 5, 2013 kasieneczka, jak mieszkanie o białych ścianach to warto zamontować rolety w kontrastującym kolorze, niestety inaczej wnętrze może być mdłe i wyglądać nudno... Najlepiej szukać rolet w miejscach, gdzie jest spory wybór (np. rolety jednobarwne, satynowe, półprzezroczyste, żakardowe) w wielu kolorach. http://instal-diament.pl/oslony-okienne/rolety-materialowe.html - może tu znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadało. :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianna76 Napisano Listopad 15, 2013 Ja polecam jasne kolory rolet. Sądzę, że to najlepszy pomysł na okna. Sama mam założone w calym mieszkaniu i wyglądają świetnie. Poza tym powstrzymują światło zewnętrzne, może rzeczywiście ... przyznam się, nie mam ich w sypialni bo trochę przebija i szybko rozświetla mi salon, ale nie w taki sposób jak wszyscy myślą. Nadal jest lekki półmrok. Sama ich nie zakładałam, ale zaufałam bardzo dobrej firmie z Ksawerowa. Panowie z Debastora w szybkim tempie założyli rolety w 3 pomieszczeniach, nie mogę ich nie polecać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2013 najlepsze są neutralne kolory, takie które będą pasować do każdych mebli czy kolorów ścian ładniejsze są rolety w słonecznych odcieniach, dają ładną ciepłą poświatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicaa Napisano Wrzesień 20, 2014 Dobierz kolor do wnętrza do mebli scian uniwersalne sa kolory bezowe kremowe. ale wyboru należy samej dokonać wszysto zależy jaki efekt chesz uzyskac ty masz sporo zdięc może znajdziesz jakas podpowiedz http://slaskie-rolety.bloog.pl/?_ticrsn=3&smoybbtticaid=6137af Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 zobacz te stronę sporo fajnych fotek rolet może znajdziesz cos dla siebie ja mam rolety dzień noc i jeste zadowolona http://rolety-dzien-noc.bloog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiktoria741 Napisano Październik 20, 2014 Ja rolety dobieram zazwyczaj pod kolor ścian lub w jakiś jasnych kolorach by kontrastowały ze ścianami. Bardzo duży wybór rolet rzymskich znajdziesz m.in tutaj http://www.rolsun.pl/ może przejrzyj sobie ich ofertę, a nóż widelec coś ci się spodoba. Ja ostatnio zastanawiam się nad zakupem drewnianych żaluzji ale najpierw muszę zrobić remont mieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 125 Napisano Październik 20, 2014 najlepiej wybrac roolety ktore przepuszczaja duzo swiatła . To sie sprawdza u mnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2014 Zależy, jaki kto ma kolor ścian. Nie weźmiesz przecież czerownej rolety do beżowego salonu na przykład, albo do zielonego. Ja mam rolety beżowe firmy portos, kupowałam w http://www.lakbud.com.pl/rolety - są to bardzo fajne rolety, dobrze wykonane i trwałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2015 Ja osobiście polecam rolety okienne oferowane przez firmę Debastor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 uniwersalnym rozwiązaniem na kolorystykę rolet mogą być kolory bezowe stalowe to uniwersalne barwy a jeśli ktoś chce mozno zaciemnić to kolor brązowy czekoladowy duża ilość aranżacji jest na galeriach .http://rolety-ruda-slaska.bloog.pl/kat,41956898,index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 uniwersalnym rozwiązaniem na kolorystykę rolet mogą być kolory bezowe stalowe to uniwersalne barwy a jeśli ktoś chce mozno zaciemnić to kolor brązowy czekoladowy duża ilość aranżacji jest na galeriach .http://rolety-ruda-slaska.bloog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach