Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visine

mam chłopaka...ale chyba chcialabym zobaczyć jak to jest z innym...

Polecane posty

Gość visine

czyli zdradzić. Tak wiem, to źle i nieładnie. Jesteśmy z sobą 4 lata, niby nie potrafie wyobrazić sobie by było inaczej...ale, on był pierwszy dla mnie, ja dla niego... i choć nie narzekam, nie wiem czy chce by tak było do końca życia...

Gość biznessman....
chetnie ci w tym pomoge nawet przystojny jestem:)

Gość Jak dupiliśmy na worach i miel
Jak dupiliśmy na worach i mieliśmy wkopywać znaki - to były jaja. Wszyscy kopią doły juz pokopane ja patrze a co tam z korkim idę a tam dyskusja jak nie wiem rozmawia ze sztychówkami łopatami a dół niewykopany a ten siedzi tam dyskutuje jak nie wiem. mowie do niego " Korki co ty robisz wszyscy już doły wydupili że ch*j a ty siedzisz i nic" a on mówi: "Serduszko tu jest tak twardo tu się w ogóle nie da kopać w ogóle szpadel nie wchodzi taka twarda ta glina" a ja wziąłem sztychówke i zacząłem kopać i weszła bez niczego i wydupiłem dół jak samsk**wysyn i mówię do niego - " Korki co ty dupisz, że tu twardo przecież sztychówka wchodzi w glinę i wcale nie jest twardo" a on do mnie mówi - " a to widocznie serduszko zmiękło teraz" - no k**wa jak to usłyszałem to się załamałem" - wydupiłem za niego ten dół i mówię Korki następny dół wydupiasz sam! no i poszedłem dupić kolejny dół. wydópłem dól że ch*j idę zobaczyć co korki robi - ja patrze a ta k**wa znów dyskutuje ze sztychówkami łopatami kilofem - dyskusja na całego! ( jeszcze międzyczasie Herflik Mańka guma zlał bo go Młody z Medalem napuścili na niego ). Ide do niego i mówię " Korki co ty zaś wydupiasz wszyscy doły wyj**ali że ch*j a ty zaś się modlisz - a ta k**wa do mnie zaś gada: " Serduszko tu jest tak twardoże sie kopać wogółe nie da naprawdę serduszko jest tak twardo" a ja mówię do niego " Korki ostatni raz wydupaiam za ciebie dół - następny kopiesz sam" - A ta k**wa do mnie " Serduszko nie przejmuj sie, nie ma się czym przejmować " - a ja do tej lebodziny mówię " wydupisz następny dół albo Herflik cię zleje gumą" no i poszłem. Za jakiś czas przychodzę patrze a ta k**wa leży i dyskusja ze szpadlami na całego a dół nie wydupiony i mówię do niego - " o nie Korki żarty się skończyły dupisz ten dół nikt za ciebie nie będzie dupił i k**wa dupiła ponad godziny ale wydupiła !!!

Gość lubię kredki
hmmm.....a masz kogoś konkretnego z kim chciałabyś zdradzić?

przekonaj sie i nie zastanawiaj sie. kto wie, moze on wcale nie jest taki idealny tylko nie masz porownania,

Gość visine
właśnie problem w tym ze kocham...tylko ze zdaje sobie sprawę ze nie jest ideałem dla mnie pod względem wyglądu, nie pociaga mnie tak jak czasem inni.. kocham jego wnętrze, niby to co najważniejsze w człowieku...ale co z tego jeśli czasem mam taka słabość, ze chcialabym motylki w bruchu i szal uniesień w jednym...

Gość icecream
ja miałam podobnie. Zdradziłam po 7 latach. Zakochałam sie w tym chłopaku i musiałam tamtego zostawic. Na poczatku był wielki zal i smutek. Ale nie załuje. Teraz jestem najszczesliwsza osoba pod słoncem. Z

Gość a może ci już miłość przeszła
4 lata to jednak hormony powinny opasc. Pewnie na początku też ci się podobał ale ludzie nie są monogamiczni

ja jak rozmawiałam ze swoim narzeczonym na takie tematy doszlismy do wniosku że dobrze ze ja wczesniej z kims spróbowałam i on zanim sie poznalismy na prszyszłość przynajmniej nie bedzie Nas ciagło to takich rzeczy niestety nic nie jestem wstanie doradzic fakt faktem z kazdym jest inaczej czasem nawet gorzej jesli chodzi o te sprawy:/ wiec jesli dobrze ci ze swoim chlopakiem to nie mysl o tym by spróbować z kimś innym

Gość visine
jak jestem z nim, jest super wspaniale...nie brakuje mi niczego... ale to nie jest to samo co bycie z kimś kto ci sie podoba TAKZE wizualnie...kurcze nie umiem tego wytłumaczyć... ale Wam pewnie podobają sie wasi faceci... a moj gdybym go nie znała i przeszedł przede mną ulica - nie zwróciłabym na niego uwagi...kocham go - bo jest kochany....starali sie o mnie długo...aż w końcu poczułam ze jest mi z nim dobrze, bezpiecznie, ze jak go nie to mi go brakuje... jednak nie wiem czy to wszystko starczy by taki zwiazek mógł być na lata....

czyli Tobie nie chodzi tylko o sex? ja bylam w takim zwiazku tez moj 1 chlopak i po 3 latach takze czegos mi brakowało i odeszłam od niego tylko że na dzien dzisiejszy uwazam ze za wczesnie zaczelismy poprostu nie ten wiek ale nie załuje ze z nim nie jestem teraz tez jestem z fajnym chlopakiem tzn juz narzyczonym:) przemysl sobie wszytsko od A do Z i podejmij decyzje napewno nie bedzie łatwa ale jesli masz byc szczesliwsza ti musisz działać

Gość visine
zostawić?...ciężko by mi tą decyzję było podjąć.