Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolkaaaaa

Dzis sobota....

Polecane posty

Gość cocacolkaaaaa

jedyny dzien w tyogdniu kiedy mozna gdzies wyjsc zabawic sie spedzic milo czas wyjsc do ludzi...on spi ja przed komputerem...boli:(

Gość kupbiletlotniczy
mnie nie boli, wczesniej zjedlismy wspolnie kalarepę

Gość cocacolkaaaaa
chcialabym wyjsc gdzies na kolacje albo chcoiazby ja wspolnie przyzadzic spedzic mily wieczor...on spi..............

Gość pewnie zmęczony
po całym tygodniu, to i śpi ;)

Gość cocacolkaaaaa
tak zmeczony i rozumiem pracuje ciezko ale tydzien w tydzien sobota w sobote spi nigdzie mnie nie zabiera na spacer na kolacje na obiad gdziekolwiek...zawsze mowi ze chcialby zebym sie dla niego ladnie ubierala a nie jakies zwykle dzinsy tylko ze gdzie ja mam sie tak ubierac?do supermarketu?

Gość cocacolkaaaaa
chcialam juz poszlam sie nawet przygotowac do lazienki...przychodze do pokoju on mowi-zartowalem. nie chce mi sie nigdzie isc...i zasnal

to chyba słuszna koncepcja wyciągnąć go gdzieś samemu, zamiast liczyć na to jak na mannę z nieba :)

to siadz i po ludzku znim porozmawiaj dlaczego tak robi i ze Ci smutno.. a z kumplami wychodzi gdzies? czy wogóle z nikim?

i nie mów mu o tym w sobote, po 18 tylko za wczasu. Fatalnie tak chcieć wyjść a nie bardzo móc :/

,,,,,,,,,a jutro niedziela a w inne dni tyg nie mozna wychodzic?;)tez mozna jak sie chce:)

Gość cocacolkaaaaa
powiedzial tylko ze pewnie mu bede wypominac kiedys ze stracilam mlode lata i nigdzie sie nie wyszalalam..on taki nie byl...zawsze gdzies wychodzilismy raz na jakis czas...nie mowie tu o imprezach co sobote bo tego nie lubie...ale raz na jakis czas wyjsc?poki jest lato poki jest cieplo...skoro nie chcial w sobote isc to zapytalam czy moze spedzimy jutro czas za miastem...to powiedzial ze po obiedzie...hehehehe po obiedzie o 16 zajebista koncepcja:)

no własnie! przestańcie juz z tym \"wychodzeniem w sobote bo wszyscy wychodza a jak nie wyjde to co powiem, gdzie byłam w sobote\" wyjdzcie sobie w niedziele

Gość cocacolkaaaaa
pewnie ze mozna wychodzic w inne dni tyle ze moj ukochany pracuje teraz w innym miescie i przyjezdza na weekendy i chce z nim czas spedzic tak aby wykorzystac te chwile na maxa...a on spi i spi i wczoraj i dzis a ja juz mam dosc...naprawde nie mam juz sil do tego!!!

Gość cocacolkaaaaa
moze i tak tyle ze on o 19 wyjezdza spowrotem do pracy na caly tydzien.

Gość cocacolkaaaaa
sama? nigdy przez te 5 lat bycia razem ani ja ani on nie wychodzilismy nigdzie osobno...nie chce zeby mial jakies pretensje ze ja wychodze sama a poza tym w koncu mam faceta po to aby byl zawsze obok mnie:( nie lubie gdzies dobrze bawic sie sama wiedzac ze on jest gdzies....tam:(

Gość cocacolkaaaaa
ja rozumiem ze mozna byc zmeczonym no ale mamy po 23 lata a spedzamy czas w sobotni piatkowy zreszta w obojetnie jaki dzien chocby na dworze bylo 30 stopni przed telewizorem....ja nie wiem w ogole co ja mam roic jak rozmawiac...

Gość kupbiletlotniczy
Tamit pozdrawiam, kiedys pisalas na watku takim dlugim 'dla wielbicieli'?

Gość kupbiletlotniczy
ojej! ale ja mam w pamieci wlasnie ten, chyba tak sie nazywal 'dla wielbicieli' ciagnal sie bardzo bardzo w dziale kulturalnym ;) w kazdym razie razniej, ze tez jestes stara bywalczynia ;)

bardziej od kultury cenie uczucia i miłosc :P tak stara stara:P

Gość kupbiletlotniczy
to tak jak ja :) a to z przyczyny jakiej pokazujesz mi jezyk? ;) ze niby co?

to najsłodsza minka: ) :P oznacza dla mnie przynajmniej ze jeste, w dobrym, humorze:)

Gość kupbiletlotniczy
aaaaa rozumiem , ja tez jestem w nienajgorszym humorze. Zanim pojde spac powiedz jeszcze co u Ciebie, opowiadaj :) u mnie dosc duzo zmian