Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolkaaaaa

Dzis sobota....

Polecane posty

To minka skora do flirtu;) no więc u mnie:P czas sie wziąć za rysunek i jechac w podróż do znienaidzonej gliclandi:P - this week, my God:O:P time to send my cv to another comapny:) and TIME to say: hallo my darling:P:) na spoatkanku face to face:)

Gość kupbiletlotniczy
czlowiek musi sobie czasem poflirtowac, fakt my darling.........masz komu tak mowic? :)

poflirtowac- ale u mnie oznacza to, ze mam radosc:) a mowie co mysle, prawde:) a minka :P jest sodka i wyraza moje szczscie co widac w formie wypowiedzi, ze mam humor:) tak mam, szkoda ze tylko pisze, zamiast mowic my darling:)

Gość kupbiletlotniczy
och, tak sie ciesze ze jestes radosna :) uwielbiam rozmawiac z ludzmi czy pisac gdy emanuje z nich dobra energia powodzenia z Twoim darling ach a nawiazujac do wspomnianego watku- Tink jest mezczyzna, bo to chyba on z Toba pisal?

Tak, mężczyzną jest mój darling:) Hmmm on wymysla temaciki i piszemy sobie;) Tink? ne przypominam sobie. Thao cos juz tak. Patrze na tresc, Tink od słowa ang i think albo od filozofii wschodu chin, ktora lubi moj darling :0

Gość kupbiletlotniczy
filozofia wschodu powiadasz, tez mi ideowo dosc bliska :) powiem szczerze, ze odczuwam brak ogromny osoby do obrabiania temacikow

prawda ale powiem ci ze lepiej sie rozmawia Ja czytałam o mnichach Tybetanskich imiałam ich orzepisy na siłe, długowiecznosc, zdrowie itp :)

Gość kupbiletlotniczy
masz jeszcze ich przepisy? dojscie do nich? oczywiscie,ze lepiej sie rozmawia, ale zycie toczy sie tak szybko, ze coraz trudniej znalezc chwile na spokojne rozmowy

posłałam babci pewnie ma ja tez to ciekawiło wiem ze mieli tam zielona herbate i zioła np tymianek itp :)

Gość kupbiletlotniczy
dostep do herbaty zielonej, ziol mam nieograniczony ;) poczytam sobie tymczasem pozdrawiam :)

Gość cocacolkaaaaa
kolejna sobota ostatni weekend wakacji i znowu wiecie co on robi? SPI i pierdoli wszystko:(((

Gość cocacolkaaaaa
to juz nawet smieszne nie jest...zamiast wyjsc gdzies do ludzi posiedziec wypic piwko czy to tak wiele czego chce?

Gość cocacolkaaaaa
SAMA? nie potrafie bawic sie sama....zreszta chyba nie tylko ja

Gość gość
ix05JUYnNNxHrU1F2pS2eHtK