Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilijka01

kiedy pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży? czy możliwe jest, by już 5. dnia od poczęcia mieć jakies objawy zajścia w ciąże? 5 dni temu miałam swój pierwszy raz. Kochaliśmy się z zabezpieczeniem. Mimo tego boję się, że mogę być w ciąży ... wczoraj np. wieczorem naszła mnie wielka ochota na rolmopsy - zawjane śledziki w occie. No i zjadłam ze smakiem. Czytałam , że właśnie chęć na takie kwaśne jedzenie może być jednym z objawów ciąży ..

Gość jeeeeju
dziewczynko nie boj sie nie jestes w ciązy!pierwszy raz rozumiem ale nie trzeba zaraz myslec o ciązy!

Jesli kochalas sie z zabezpieczeniem to skad podejrzenia ze mozesz byc w ciazy?????Jesli nie jestes pewna to poprostu zrob test.Nie martw sie za wczasu bo pewnie jest wszystko ok a twoja podswiadomosc płata ci figle bo ciagle myslisz o tym co sie stalo... Pozdrawiam....

ja nie mialam objawów!każda ma inaczej :-) jeśli masz obawy za jakis czas zrob test dla spokojności :-)

Gość ile ty masz lat
biedactwo pierwszy raz a mysli ze jest w ciazy!!!!po 5 dniach napewno nie bedziesz wiedziala ze jest ciąża!!!

Mit, że za pierwszym razem nie można zajść w ciąże został już dawno obalony... chyba że niektórzy myślą że nie można , to już ich problem :D

Gość ja miałam
objawy tylko ze nie orientowałam się ze to są objawy ciąży hahahah od pierwszych dni zapłodnienia miałam od czasu do czasu "uczucie" że............NIE JESTEM SOBA :-))) miałam napady obniżonego nastroju. miałam napady ze nagle, ale to nagle robiłam się strasznie glodna i mogłabym zabić jeśli w ciągu conajmniej 10 minut nie dostałabym sie do jedzenia :-))) ale nie wiedziałam ze jestem w ciąży i ze to są już znaki tego. dopiero w 6 tygodniu wyszło ze to ciaza :-)