Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana16

Trądzik ... pomocy . Kamille zinci

Polecane posty

Gość Zdesperowana16

Mam trądzilk i nie mogę się dowiedzieć z jakiej firmy jest kamille zinci ... pomóżcie . Kto go produkuje .

Ja kupiłam na allegro dla mojej córki i jest na prawdę super, a produkuje go jakas niemiecka apteka na receptę. Pozdrawiam

Gość kazik_t
Radze uważać na to "cos" bo można sobie zarazić cerę tak jak ja, sprzedawcy jurysd zawiesili konto już dawno na pewno nie za darmo. To coś co dostałem to jakaś lipa byłą, brak jakiegokolwiek opisu po polsku, brak producenta, brak atestow w dodatku w środku miało jakiś syf jak zmielone czarne włoski czy coś takiego. Wedlug Polskiego prawa kosmetyk musi być zgłoszony do rejestru kosmetykow i posiadac etykiete w jezyku Polskim i oczywiscie odpowiednie badania inaczej jest to zwykle oszustwo i nabijanie ludzi w butelkę, zresztą popatrzcie na inne kosmetyki nivea,farmiona,irena eris itd. to zrozumiecie że Kamille zinci jest niebezpieczne, jest niewiadomego pochodzenia i składu.

Gość lysanel active
na trądzik rewelacyjny jest Lysanel Active, w aptece bez recepty, ok. 45zl/40ml, poczytajcie sobie w necie! jest mnostwo bdb opini, naprawde skuteczny, ale uwaga - jest to b. silny lek (kwasy), stosuje sie na noc, najlepiej w okresie jesieno-zimowym:) pozdrawiam