Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona

Pieluszki Dada z Biedronki

Polecane posty

lidlowskie odparzyły moją córkę troszkę ale mało, teraz kupiłam w rossmanie takie na probe 2 pieluchy babydreams czy jakoś tak i bardzo fajne, kupie jutro cala pake, narazie mamy huggiss i ciekna z boku, zle wykrojone romziar 3. a dada sa swietne ale daleko mam do biedronki:(

Gość ...........................123
A u mie te z Lidla super się sprawdzają. :) Te z Aldi też. Na Rossmannowe również nie narzekałam. Nie próbowałam chyba tylko jeszcze z Netto, z Tesco i z Biedronki. Ale mam zamiar to zrobić.

Gość Magdallllena
Ja jestem bardzo zadowolona z pieluch Dada,natomiast bella happy to porażka! synek raz zrobił siusiu i pielucha ciągle mokra jakby wogóle nie wchłaniała...My od urodzenia synka używaliśmy pampersów i dady na zmianę i może dlatego nic się nie dzieje.

Gość ...........................123
* u mnie

Gość mamuska2009
Ja dla moich blizniaczek kupuje pieluchy Dada bardzo czesto i do tej pory ani i jednej ani u drugiej małej nie mialam zadnych problemow ze skora,pozdrawiam

Gość Ania0
Witam według mnie to nie jest uczulenie bo też tak myślałam ale z pampersa poszłam do lekarki powiedziała poprostu że to odparzenie że za długo leżała w pieluszce trzeba dużo wietrzyć pupke i dostaliśmy krem który robią w aptece na zamówienie pudełeczko kosztuje z 4 złote i jest mega po 2 dniach śladu nie było sudocrem bepathen itd nic nie pomagało. Z córką używaliśmy rónych pieluch 1 były huggiesy 2 pampers/dada 3 to w sumie co było w promocji jedynie na noc gdy ała przesypiała całą nocą to pampersa zakładałam i wytrzymywało bez problemu . No ale karton 152 sztuki kosztuje 50 zł rozmiar 2 a najtańsze w promocji pampersa to minimum 50 gr sztuka a tu 32 więc jest różnica.

Gość gość
My mamy dada i sa ok. Bratowa ich tez uzywala ale dostala od kogos pampersy i potem znow przeszla ma dade i musiala na stale zmienic na pampersy bo maly mial odparzona skore

Gość gość
nasza córka mogła mieć Dada1 i 2 a jak preszliśmy na 3 to odparzenia na całego...córka koleżanki to samo. Inne pieluchy - Lidlowe, Aldikowe, Pampersy itp - bez problemu. Słyszałam, że Dady są nawilżane aloesem i to właśnie może uczulać.

Gość gość
I taka głupia sprawa, że dada w rozmiarze 3 nie ma paska. Księgowi muszą zacierać ręce z tej oszczędności. Dada dobra jest w rozmiarze 1,2. 3 - ki nie polecam

Gość gość
A dada4?

Gość gość
Miałam 2 razy z Aldi - NEVER AGAIN. Co z tego, że nieco tańsze jak je trzeba częściej zmieniać i co chwilę po nocy gratis w postaci nieplanowej zmiany pościeli?

Gość gość
7.43 o jejku jejku dada nie ma paska co ja biedna zrobię :( nie będe wiedziała kiedy zmienić :( ciekawe jak nasze matki radzily sobie bez pasków na pieluszkach tetrowych?????