Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anstreth

Tanie, pewne i skuteczne tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Anstreth

Uzywam yasminelle, ale niebawem wyjezdzam za granice i musze wykupic tabletki na pol roku a yasminelle sa za drogie... chce poprosic lekarza o cos tanszego mimo, ze juz wypisal mi polroczna recepte na yasminelle, tylko teraz pytanie do Was: JAKIE POLECACIE TABLETKI, KTORE SA REFUNDOWANE I DOBRE NA POPRAWIENIE CERY? ILE JE STOSUJECIE I JAKIE SA REZULATY/EFEKTY (POZYTYWNE I NEGATYWNE)? dodam, ze nie mam duzo czasu do wyjazdu, wiec prosze o mozliwie szybka reakcje z waszej strony na odpowiedz:)

Chyba oszalałaś dziewczyno. Ciekawe co zrobisz jak Ci te nowe nie przypasują? Czy wydatek niecałych180z ł to aż tak dużo?

ja stosowalam rigevidon i bylam zadowolona. nie mialam hustawek nastroju, libido w normie, nie utylam, cera ok, okres bezbolesny. ale miarka ma racje. nie wiesz jak organizm zareaguje na nowe tabletki. skoro yasminelle ci pasuja to lepiej nie oszczedzac i nie bawic sie swoim zdrowiem

Gość Anstreth
Miarka a gdzie ty widzialas yasminelle tak tanie, ze mowisz o kwocie niecalych 180zl? Bo ja place za swoje prawie 50zl, wiec wykupienie polrocznej recepty kosztuje ponad 300zl. A co do skutkow ubocznych innych tabletek- w razie czego zamierzam odlozyc te nowe i albo wtedy wrocic do yasminelle albo wogole zrezygnowac z tabletek, nie zamierzam stosowac nowych jesli wystapily jakies skutki uboczne, wtedy oczywiscie od razu je odstawie

Gość głupie to..
glupie masz rozwiazanie, bo wykupisz sobie zapasanszych tabletek i po 1 opakowaniu moze sie okazac,ze nei pasuja. i wrocisz do yasminelle.. wyrzucisz zapas tamtych tabletek i i tak bedziesz musiala kupic yasminellle, ktore sa drogie. reflex masz jak nie ma co, do zmiany trzeba bylo sie przygotowac jakies 2-3 m-ce przed wyjazdem...

ja biore microgynon i jest ok dla mnie kosztuje okolo 21 ł za 3 opqakowania

Gość alvion
Pytanie dosyc glupie, bo kazda z dziewczyn, ktora odpowie, poleci swoje tabletki. Pewne i skuteczne sa wszystkie. Cena rozna, to prawda, ale na pigulkach akurat nie warto chyba oszczedzac. I jaka tu zreszta oszczednosc, gdy wykupisz zapas nowych, potem sie okaze, ze cos zlego sie z Toba po nich dzieje i wykupisz na nowo poprzednie? Pieniadze dwa razy wydane. Dziwne to dosyc.

Gość zdegusciak
do Autorki : a gdzie jedziesz, jesli mozna widziec?

kobieto, przecież tabletki różnią się składem, ilością hormonów, nie ma 2 identycznych, np. harmonet i logest mają podobny skład, ale każda reaguje na niego inaczej, nie kombinuj, bo może się okazać, że ci nie będą pasować i co wtedy zrobisz? Lepiej poszukaj tańszej apteki..

Gość Anstreth
Dobra, juz niewazne, szukalam w necie i znalazlam apteke, gdzie sa o 10zl tansze, wiec 35zl to sobie moge wydac:) szkoda tylko, ze w centrum miasta podczas kiedy mam kolo siebie 7 aptek i w kazdej cena wynosi 45

Gość Anstreth
zdegusciak- do Szkocji:)