Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabeczka...

pomóżcie, problem z oczami....!!

Polecane posty

Gość żabeczka...

a właściwie okiem. Wczoraj bolało mnie oko, tak mniej więcej jak boli siniak, żadne pieczenie, szczypanie czy coś, po prostu ból. Dzisiaj rano obudziłam się z opuchnietą górną powieką...nie wygląda to zbyt atrakcyjnie....No i co teraz, wiecie co to może być?? robie sobie okład ze świetlika, w nadziei że opuchlizna zejdzie..

Gość wielce zakłopotana
moją córeczkę kiedyś cos ukąsiło w oko i tez tak spuchło, spróbuj wapno jak pomoże to uczulenie na coś, ?

Gość żabeczka...
ale mnie nic nie ugryzło....i raczej nie jestem na nic uczulona...a może yo byc przez soczewki kontaktowe?

Gość Dziewczęca
może pod powieką zrobiła Ci się taka malutka krostka (sama pęknie albo trzeba będzie krople od lekarzqa), możesz spróbować zajrzeć, albo iść do okulisty iten Ci odwinie powiekę na drugą tornę, żeby zoabczyć.

Gość moze byc przez soczewki
jesli do jutra ci nie zejdzie to idz koniecznie do lekarza tez tak mialam ale na szczescie szybko zeszlo wydaje mi sie ze to moze byc zapalenie kanalow lzowych chociaz prawde mowiac moze byc to cokolwiek z uczuleniem wlacznie nie zmienialas np plynu do soczewek albo kremu?