Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspołeczna-ooona

Co robić?? Pomózcie ...

Polecane posty

Gość aspołeczna-ooona

chcę wyjść zpokoju i zrobić sobie herbaty ale w pokoju rodziców są goście i musiałabym powiedzieć im dzieńdobry i może nawet z nimi porozmawiać, a ja boję się ludzi, jestem aspołeczna i nie wiem co zrobić... :o

Gość lakaoka
to zawołaj przez drzwi mamę i jak przyjdzie poproś o zrobienie herbaty

Gość Klotylda Witalis- Gućwin
to idź tak szybko w przelocie tylko powiedz dzień dobry żeby nie zdążyli cię zagadać, ja tak zawsze robiłam jak byłam młoda i wstydliwa działało :classic_cool:

Gość Trzecia świnka
leć i rzuć "dzień dobry" albo wyslij mamie albo tacie smsa z prośbą o herbatę:)

Gość jutro do psychiatry idz

a ile masz lat? kiedy taka aspołeczność za bardzo panuje nad Twoim życiem, może przydałaby się rozmowa z psychologiem. Mówię poważnie

Gość aspołeczna-ooona
za późno :o.... mama poszła z koleżanką do kuchni, teraz rozmowy już bym nie uniknęła rozmowy... ale mnie suszy a teraz mama weszła to i otworzyła moje drzwi żeby pokazać jej mój pokój.. nawet nie zapukała! zatrzasnęłam za sobą drzwi!

Gość aspołeczna-ooona
lat mam 19.. nic na to nie poradzę, to nie jest prowokacja, naprawdę się stresuje :(

chcialam podziekowac za poprawe nastroju:) uśmiałam się do łez...:)))))))) a było mi to dzisiaj bardzo potrzebne :) wiem wiem, jeśli to nie prowokacja to masz nie lada problem :-o

rozumiem, często też mam taki problem. Ale masz 19lat!!!! a nie 12!!!!!. Jeśli sobie z tym nie poradzisz to jest szansa,że za kilka lat nie będziesz w stanie wyjść z domu i funkcjonować jak normalny człowiek. Nie chcę Cię straszyć, ale pomyśl już teraz czy nie przydałaby się rozmowa z fachowcem.

Gość scisle tajne
nie przejmuj sie, mam to samo. jedyna rada to po prostu olac wszystko i isc sobie spokojnie zrobic tej herbaty, najwyzej powiedzą, że jestes dziwna :) [patrz sąsiedni temat o dziwnych ludziach]

Gość Trzecia świnka
nooo to jak mama weszła z tą koleżanką do ciebie do pokoju to teraz mozesz sobie spokojnie iść po herbatę