Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Touch my dick

Ratunku!!!

Polecane posty

Gość Touch my dick

Musze pilnie wysłać smsa, a nie posiadam telefonu komórkowego, przez co większość darmowych bramek jest dla mnie niedostępna. Znacie jakąś bramkę, która nie wymaga logowania i posiadania własnego aparatu?

Gość kunegunda-z-pruszkowa
ja mogę wysłać za ciebie, śpię na pieniądzach, wiec żaden problem, powiedz, co jak i gdzie, złociutki

sms.pl swoja droga az dziw bierze ze w dzisiejszych czasach ktos nie ma cell phona...

Gość Touch my dick
Ja nie mam cell-phone'a, bo jestem przywiązanym do tradycji konserwatywnym włościaninem :/ Ledwo się do Internetu przekonałem, a komórki to na razie zbyt wysoki stopień wtajemniczenia.

Gość Touch my dick
PS. Czy tu zawsze siedzi tyle gospodyń? W ciągu piętnastu minut napisano miriady postów. Czy Wy, kobiety kochane, nie macie ważniejszych spraw na głowie?

Gość Touch my dick
Na stronie sms.pl muszę posiadać jakąś aktywację w Era-Omarex, czy jakoś tak. Ja chcę prostej, łatwej w obsłudze bramki, żebym mógł wysłać ważnego smsa do mojego agenta.

Gość smiac mi sie chce
na jaka siec chcesz wyslac smsa?

Gość nikunia12
a posiadasz gg ??

Gość Touch my dick
Na byle jaką. Chcę żeby mój dystyngowany sms dotarł na miejsce. Sposób w jaki się to stanie jest sprawą drugorzędną. Czy ktoś tu doradzi sfrustrowanemu, majętnemu mężczyźnie w średnim wieku?

Gość Touch my dick
GG posiadam, ale numeru Ci nie dam. Najpierw musisz wysłać mi foto na maila.

Gość smiac mi sie chce
widac ze jestes sfrustrowany, bo odbiorca ma siec w okreslonej sieci , tak wiec wchodzac na bramke orange nie napiszesz na plusa.

Gość A JA LUBIE
orange ;)

Gość Touch my dick
A na przykład do takiej Ery to jak wysłać?

Gość nikunia12
A MASZ GG?????

Gość Touch my dick
Napisałem Ci, że mam gg, ale żeby ze mną gadać, musiałabyś wpierw wysłać mi swoje zdjęcie na maila.

Gość Touch my dick
Moje gołębie zginęły w tej strasznej tragedii w Katowicach. Teraz już nie mam żadnego ptaka, a smsa muszę wysłać do 2 godzin. Niech mi ktoś pomoże! Widzę, że na Kafaterii siedzi masa ludzi, a tematy mające głębszy sens (jak na przykład mój) można zliczyć na palcach jednej nogi (może być ta krótsza).

Gość scisle tajne
buhehehehehe :D

Gość Touch my dick
Nie śmiej się bo moja historia skupia w sobie dwie niewyobrażalne tragedie: człowieka, który przegrywa w starciu z techniką i biednych gołębi, które zamiast - zgodnie ze swoim gołębim przeznaczeniem - wylądować na talerzu jakiegoś włościanina pod postacią gołąbków, zginęly pod stropami katowickiej hali. Psy szczekają, karuzela pędzi dalej przez barhany, a ja wciąż nie wiem jak wysłać tego smsa...

Gość Touch my dick
Ale tam jakichś pogańskich rejestracji wymagają. Ja jestem człowiek interesu (takiego wielkiego co jak wejdzie, to przez pół nocy nie wychodzi) i nie będę podpisywał żadnych podejrzanych, niekatolickich umów.

Gość Touch my dick
Kto wejrzy na moją nędzę? Nikt mnie nie kocha, wszystkie moje byłe udawały orgazmy, pies już ze mną nie chce spać, sąsiad nie zaprosił mnie na Wigilię, szef kazał pójść na urlop, jak to określił, z powodu chwilowych problemów ze stanem emocjonalnym, a teraz na dodatek zostalem pośmiewiskiem Kafeterii. CZY COŚ ZE MNĄ JEST NIE TAK?! I jak, do jasnej cholery, będzie z tym smsem? Sms.pl odpada.

Gość Touch my dick
Koleżanka zza miedzy sprowadziła sobie konkubina, który jest o nią bardzo zazdrosny, więc idąc tam, podpisałbym na siebie wyrok śmierci. Zostajecie mi tylko Wy, moje drogie bezrobotne, płytkie czytelniczki Kafeterii :)

Gość kajapoli
Znacie jakieś inne bramki? Ta nie działa :/