Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Chcę pomoc przyjaciolce . czy to dobry pomysl?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Juz napisze jaka jest sprawa i jaki na to mój wstepny plan. Powiedzcie czy to co zrobie jest rozsadne. czy moze nie powinnam sie wtracac? Przyjaciolka jest sama (ja tez, jednak czesto wykazuje chec pomoc ja zeswatac.. lubie pomagac ale niewiem czy ten projekt jest dobry..) i na ostatnich 2 imprezach poznala chlopaka, on byl nia zainteresowany, ona byla zimna i nie pokazala mu ze jej zalezy nie dala do siebie kontaktu, no po prostu pozbawila sie szansy na poznanie.. A wiem że chcialaby. i ze ten chlopak tez był zainteresowany. to wymyslilam ze, zdobede numer telefonu do niego . zadzwonie . przedstawie sie (powinien troche skojarzyc a jak nie to niewazne) i spytam czy chcialby sie z nia spotkac i poznac.. i spytam np o piatek i powiem ze ot nie ona prosila o taki telefon to moj glupi pomysl i wszelaka krytyka na moja osobe.. co myślicie? idiotyczne czy ma szanse?

Gość Trzecia świnka
idiotyczne to może nie ale ryzykowne tak jesteś na prawdę pewna ze twoja przyjaciółka tego chce?

Gość 1234567890000
ja sadze ze przyjaciółce mogłoby sie to nie spodobać!!! ja byłabym w takiej sytuacji wściekła na ciebie

Gość ja bym nie byla
szczęśliwa gdyby ktos tak sobie manipulowal. raz kolezanka miala takie zamiary wzgledem mnie i jej szczerze powiedzialam ze sobie tego nie życze

Gość A JA LUBIE
:O:O:O Nie kiepski:O

ok dziekuje za wypowiedzi . Hmm a moze pownnam skontaktowac sie z jakims wspolnym znajomym jego i moim aby mu hmm zasugerowal ze jest ta kolezanka zainteresowana? chcialabym jakos pomoc:(