Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajapoli

czym sie zajac po rozstaniu z facetem?jak spedzacie czas?

Polecane posty

Gość kajapoli

mam b. waskie grono znajomych-i raczej brak szans na spotkanie z nimi -wiec co ma robic 34letnia kobieta, ktora ma juz dosc zwiazkow?

Gość pilnie potrzebujaca
idz do biblioteki napozyczaj mase ksiazek i czytaj. Zapisz sie na silownie i o siebie zadbaj. Zrob masakrycznie pedantyczny porzadek w calym domu. Kup sobie wino i wypozycz dobry film. Z bardziej desperackich- uzaleznij sie od kafe wejdz na czat i tam pisz z nieznajomymi(niekoniecznie powaznie) zaloz sobie profil na fotka.pl Znajdz sobie mlodego kochanka w wieku 20-25 lat, ktory Cie zaspokoi

Gość kajapoli
co robicie by zapomnie i nie plakac? by zaczac zyc od nowa

zgadzam sie w 100% z ta biblioteka, siłownią, cwiczeniami :) bardzo fajne pomysły:)

Gość kajapoli
dziekuje z czesci napewno skorzystam a wy jak sobie jeszcze radzicie?

fajne rady na pewno cos dla siebie wybierzesz:):) ja do siebie moge dodac ze naigdy ale to nigdy nie uciekaj od ludzi!

sprzatanie tez dobry pomysl, pozwala chociaz na chwile zapomniec i sie wyżyć jak sie jest wścieklym tak jak ja ostatnimi dniami 😡

Gość kajapoli
Może nie powinnam, ale wyznam Wam, że tak w gruncie rzeczy marzę, aby zerżnął mnie jakiś dwudziestoletni maczo. Wy też macie takie fantazje?

Gość kajapoli
kochane macie racje!!! ale sprzatanie u mnie odpada jestem pedantka i nie mam za bardzo czego sprzatac ale reszta jest ok a moze jest jakas kbieta z okolic krakowa co potrzebuje kolezanki na pogaduchy , lazenie po sklepach itd?

Gość kajapoli
nie podszywaj sie podemnie dziewczyny jak zablokowac nick?

Gość politycznie nieugruntowana
niebawem wrzesien- zapisz sie na jakies kursy- np jezykow obcych lub doskonal sie w kazdym wzgledzie. Nawet do jakiegos studium aby rozwijac pasje- np studium fotografii-

Gość klikasz u gory preferencje
a pozniej punkt A

Gość kajapoli
dziekuje Wam probuje czernic nicka

Gość politycznie nieugruntowana
Możesz także wyjść do kuchni i sprawdzić, czy cie tam nie ma.

udalo sie dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od wrzesnia bedzie wiecej mozliwosci a co robic teraz?

Ja ostatnio zajełam się sprzątaniem wsród moich starych kaset,potem musze w gazetach zrobic porzadek iiii papierach. :)

Gość peralgonia
jeśli masz choc troszke odłozonej gotówki to zafunduj sobie raz w tygodniu masaż, odpręży Cie do tego stopnia ze zapomnisz o stresie zwiazanym z rostaniem, a dobrym rozwiązaniem jest rowniez zapisanie sie na silownie w wieczornych godzinach, nic tak nie wplywa na poprawe humoru i samooceny jak aktywne spedzanie czasu, a na silowni poplotkujesz sobie troszke z innymi kobietkami

Gość peralgonia
poza tym pomysl moze o jakims przemeblowaniu w mieszkaniu, zmiany to nic zlego, 3maj sie cieplutko

peralgonia- silowni za bardzo nie lubie ...choc moze powinnam sie skusic...myslalam od wrzesnia o aerobiku...

kajapoli ja od wrzesnia zapisuje sie na aerobik, to super pomysł, bede chodzic z kumpela, poprawie sobie troszke kondycje i odstresuje sie:)