Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wig

pytanie do kobiet szczególnie mężatek

Polecane posty

Gość wig

sprawa m się tak nie potrafięzrozumieć żony w sprawach seksu choć próbowałem ... przed ślubem było cudownie kochaliśmy sięczęsto z fantazjąa teraz nie dotyka bo łaskocze tego nie rób bo to tamtego bo tamto ... tak mnie nie pieść najlepiej w ogóle szybko - czyje sięjak maszynka do zrobienia dzidziusia! Gdy zapytałem gdzie jakaś gra wstępna , czułośś fantazje , pieszczoty i w ogóle usłyszałem w odpowiedzi po co się starać . Czy wy też tak podchodzicie do seksu po ślubie. Dla mnie to przerażające ..

Gość przestałeś ją podniecać
też tak miałam, kiedy się wypaliło w moim byłym związku. Chciałam się pozbyć jak najszybciej napięcia seksualnego i nie miałam ochoty dawać pieszczot partnerowi. To wszystko się zmienia jak przychodzi prawdziwe uczucie i w seksie zaczynają być ważne inne rzeczy niż pozbycie się napięcia,,,

Gość asia88-84
wig ja mam ten sam probem przed slubem seks byl zajefajny czesty rowniez w czasie ciazy a teraz 1,5 roku po slubie a on mnie unika niechce mu sie wymiguje sie praca wiem ze nie ma nikogo ale czy ja go nudze jestem zadbana atrakcyjana i szczuplutka nie wiem co mam robic wiecznie sie dzieciakiem zajmowac?wtedy kcocahlismy sie srednio co dwa dni a teraz co miesiiac :( co zrobic zeby mu sie odmienilo?

Gość Hela z magla
Rozwiedzcie sie. Od razu sie poprawi :)

Gość ...pewnie
urodziła dziecko i Twoje terytorum zostało podbite,,,samo życie...nie martw się to minie...

Gość EB.
mysle ze jesli sie staracie o dziecko to teraz bedzie machinalnie byle tylko zaszla w ciaze moze ma jakies obawy ze nie zajdzie.Korzystaj poki mozesz a na pieszczoty przyjdzie czas pewnie ciut pozniej jak bedzie potrzebowac tego twoja zona ale rozmowa by wam pomogla.szczera spokojna powiedz jej o swoich odczuciach.

moja dziecko urodzila kochalismy sie moze z 4 razy a teraz syn ma 11mc i co ja mam zrobic.?nawet razem nie spimy bo od kiedy tesciowa sie wprowadzila to moja spi z nia:/ tak wiec nie wesolo ..dzisiaj teraz jestesmy sami,ona spi a ja siedze na kompie:( myslalem ze moze zaproponuje jakies bara bara a tu prosze ZONK:((

Gość odpowiedz na pytanie
daroo- a dlaczego ty nie zaproponujesz??. może zona czeka tak samo jak ty:) faceci- nie dziwcie sie kobietom, gdy bardzo chca mieć dziecko. Wtedy się skupiaja tylko na tym, bo ciąża jest dla nich najważniejsza. sądzę, , że potem będzie lepiej. gorzej z mężczyznami- nie maja żadnego punktu odniesienia. Po prostu im się nie chce

Gość abbbba
po urodzeniu dziecka kobiety przez pewien czas mają mniejszą ochote na sex, to normalne zachowanie

Gość zonaaaaaaaaa
hmm a moze Twoja zona jest zmeczona obecnym zyciem? dziecko praca sprzatanie gotowanie? nie wiem jak jest u Was, ale ja wlasnie mam tego dosyc ... chodze czasem nadąsana bo szczerze mowiac ....... ze marzylo mi sie takie zycie kury domowej! dla mnie to porazka... dlatego szykuje sie powoli do pracy i mysle ze wtedy sie cos zmieni .... kobieta siedzaca w domu jest sfrustrowana nie ma ochoty dbac o siebie bo po co jak i tak siedzi w domuy a nawet i nie dziecko jej na to nie pozwoli NAJWAZNIEJSZE PYTANIE..CZY TWOJA ZONA JEST SZCZESLIWAAAAAA ? BO JESLI NIE TO I NA PEWNE SPRAWY NIE BEDZIE MIALA OCHOTY ....... bez przyczyny takie rzeczy sie nie dzieja! uwierz mii ja jako zona wiem cos o tym