Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna

ginekolog wrocław

Polecane posty

Gość ciężarna

czy mozecie mi polecic jakiegoś dobrego gina we wrocławiu, ale takiego który pracuje w szpitalu, najchętniej z kliniki na Chałbińskiego albo z Dyrekcyjnej. Dziękuje

Kireki Omanwa, pracuje na Dyrekcyjnej, a przyjmuje w przychodni na Podwalu. Chcesz podam Ci nr telefonu do przychodni. polecam go w 100%

Gość ciężarna
mozesz podac, ale chodzi mi tylko o wizyty prywatne ( zapomniałam dodac, ale nie mam zaufania do lekarzy na NFZ)

przepraszam, ze tak późno odpowiadam. Podaję tel. 071/343 79 55 gin. Kireki Omanwa do tego lekarza można mieć 100% zaufania Ja mu zaufałam i mam usuniętego guza przez niego, po czym (po 10 latach przerwy od urodzenia pierwszego dziecka, a rok po usunięciu tego guza macicy) urodziłam drugie zdrowe dziecko (on robił cesarkę). Mała ma teraz 13 miesięcy i dalej jestem pod jego kontrolą. Dodam, że wcześniej \"miewałam\" upławy, grzybicę. Odkąd do niego chodzę ten problem mnie nie dotyczy. Jeżeli chcecie dobrego stomatologa też Wam podam. Tylko tych dwóch lekarzy mogę polecić. Są to specjaliści: ginekolog - Kireki Omanwa i stomatolog - Marek Pużyński. Wrocław oczywiście

Reniu 905 już podaję Ci namiar: dr Marek Pużyński 509 99 33 22 lub. 071/351-38-74. Nie jest on na NFZ, a może i jest. Ale ja u niego leczę się prywatnie. Miałam straszliwą pruchnicę, myślałam , że w wieku 30 lat będę nosić sztuczną szczękę. Do jakiego stomatologa bym nie poszła to mnie wyśmiał i jeszcze stwierdził, że zgryz mam fatalny. Tylko ten lekarz rzeczowo podszedł do sprawy. Zaleczył mi wszelką pruchnicę, teraz dał ruchomy aparat ortodontyczny. Potrafi i chce robić kilka zębów na raz. Wszystko robię w znieczuleniu miejscowym więc zero stresu. Odbudował mi nie jeden ząb. Odbudowa jedynki kosztowała mnie 70 zł, aparat ruchomy - 250 zł na górne zęby. Nieraz robiłam 3 zęby za 70 zł ze znieczuleniem, nieraz jeden za 60 zł. Ale z nim można się umówić i dopytać się co do opłat.

Gość prośba
Osobiscie polecam dr Tomasza Fuchsa, przyjmuje przy ul. Armii Krajowej 12a/4, pracuje w szpitalu na ul. Dyrekcyjnej. Świetny lekarz, specjalista od "trudnych" ciaz, wspanialy lekarz !!!!! POLECAM !!!

Gość amkillla
ja poelcam dr Świdraka, leczę się u niego od lat