Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moderNgirL

TO podziałało na moje paskudne kurzajki

Polecane posty

Gość moderNgirL

Może znacie a moze nie,dlatgeo napisze,moz ektoś wyprubuje Duofilm,smaruje sie kurzajki np na noc,lek ma pędzelek,na dzien dostałam do smarowania maśc Vratizolin i kurzajki znikły,mam nadzieje ze nie wrócą :/ Nadal mam zgrubienia na palcach niektórych,ale kurzajek nie widać. Moze komuś się to przyda :)

Wrócą bo to wirus. Krąży w krwi i zawsze moga się na skórze od nowa zrobić.

Gość dzięki za poradę
muszę wypróbować te maści bo mam okropne kurzajki na dłoniach:-o

Gość nasturc_Ja
ja miałam prawie na każdym palcu koło paznokcia i na boku palca,naprawde mi pomógł ten Duofilm,jakby wypalił bezboleśnie,po smarowaniu nim na drugi dzien skórka schodziła,mozna było ją oderwać,i tak stopniowo całą kurzajkę :]myslałam ze bedzie boleć ale nie;[ i potem ta maść,nie wiem czy ona cos pomogła,żadko jej używałam,ale duofilm pomógł:) pozdrawiam

Gość moderNgirL
ja miałam prawie na każdym palcu koło paznokcia i na boku palca,naprawde mi pomógł ten Duofilm,jakby wypalił bezboleśnie,po smarowaniu nim na drugi dzien skórka schodziła,mozna było ją oderwać,i tak stopniowo całą kurzajkę :]myslałam ze bedzie boleć ale nie;[ i potem ta maść,nie wiem czy ona cos pomogła,żadko jej używałam,ale duofilm pomógł:) pozdrawiam

Gość u mojej babci w ogrodku
rosnie taka roslinka i gdy sie urwie lodyge to wycieka taki zolty sok i jak tym sie posmaruje to kurzajki znikaja jak reka odjac, ale nie wiem jak to sie nazywa...

Gość wiem głupie pyt.ale pytam
myslicie ze kurzajki mogą spowalniac wzrost??

Gość moderNgirL
słyszałam o tej roślinie i czytałam o niej na kafe,jaskółcze ziele,tez to miałam ale posmarowalam 2 x i zapominałam ciagle Co do wzrostu to wydaje mi się że raczej to nie mozliwe :)

Gość moniczkaaaa
Najlepsza i niezawodna na kurzajki jest cytryna! Bierzesz kawalek skorki cytryny wrzucasz do sloiczka z octem i zoatawiasz na 12 godzin (moze byc dluzej) Naklejasz plaster na miejsce dookola kurzajki i zostawiasz tylko male dziurke na kurzajke. Przykladasz kawaleczek cytrynki(miazszem do kurzajki) i zostawiasz na noc. Potem zmieniaj opatrunek zanim kurzajka ci nie zniknie (gora 3 dni!) Ta cytrynka wyciaga kurzajke z korzeniami i nie bedzie po niej sladu. Gwarantuje!!!!