Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubicie tak

fluid prostujacy NIVEA

Polecane posty

Gość lubicie tak

uzywal ktos tego,wczoraj widzialam to w drogerii i sie zastanawiam,pisza ze prostuje wlosy bez prostownicy,czy to naprawde mozliwe?

up!jeśli chodzi o tą serię straight&easy to też jestem ciekawa opinii..

mam fluid prostujący nivei jeśli o to chodzi. przy kilku pierwszych użyciach działal, potem mi sie chyba włosy przyzwyczaiły i przestał działac. samruje sie tym włosy i prostuje na szczotce pod suszarką.

Tego akurat niem próbowałam ale wypróbowałam już parę specyfików i to tylko pic na wodę,nigdy nie będziecie miały takich jak po profesjonalnej prostownicy.Ja używam prostownicy około 3 lata,a włosy mam mocne,zdrowe i błyszczące,dlatego że używam jedwabiu.

Hej Ja stosuję od miesiąca całą serię szampon prostujący,odżywka i ten fluid taki różowy. ehh włosy są po tym takie tłuste jak po oleju :( a nakładam tego fluidu tyle co kropelkę. Raz zastosowałam wieczorem,rano do fryzjera poszłam na obcięcie a ona do mnie : Chyba dawno włoski były myte.... Nie no przerażenie....

ja prostowałam 2 lata, codziennie, czasami nawet kilka razy dziennie, włosy były w opłakanie stanie, dlatego chciałabym teraz prostownicy uniknąć, jedwabiu używałam tylko na końcówki...no cóż... dzieki za odpowiedź, poczekam, moze ktoś jeszcze się wypowie... moje włosy układają sie bardzo łatwo, wiec ciągle mam nadzieję