shiny78 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Mam 29 lat i zazywam Microgynon z nadzieja ze mi piersi z malego A cokolwiek urosna. Wiem ze gwarancji na to nie ma, inne skutki uboczne lada moment moga sie pojawic.Zastanawie mnie czy piersi wroca do dawnego rozmiaru po odstawieniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 19, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiny roziwazalas moj Napisano Sierpień 19, 2007 problem dzieki!!!!!!!!!!!!!! hehe moze to glupie bo tabsy jem juz pol roku a nawet wiecej chyba i ciagle bola mnie piersi niedawno odkrylam ze to wina malego stanika chyba i sie zdziwalam ze mi jeszcze piersi rosna a to pzreciez od tabletek!! ale ze mnie glupek:P DZIEKI za oswiecenie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata*86 Napisano Sierpień 19, 2007 Ja biore tabletki od ponad dwóch lat. I w tym czasie bardzo mi piersi urosły:) z czego OCZYWISCIE sie ciesze. Tez jestem ciekawa czy po odstawieniu tabletek moje piersi sie zmniejszą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 19, 2007 przecież powiedziałam, ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shiny78 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Moniak- dzieki za odpowiedz. Licze ze jeszcze ktos inny sie zglosi , kto byc tego \'zjawiska\'cnie doswiadczyl.Prosze o kolejne wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cafe russo 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ja was pewnie nie pociesze bo mi zmalały..;) ale akurat bylo mi to obojetne :O i tak sa za duze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarawary Napisano Sierpień 20, 2007 tak, zmniejszyły się o rozmiar w ciągu miesiąca po odstawieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi zmalały w ciągu Napisano Sierpień 20, 2007 2 miesięcy do stanu z przed brania, katastrofa z dużego c do a i zrobiły się flaki;-( brr... smaruj jakimś drogim kremem zanim odstawisz i potem jeszcze pół roku, ja już rok po odstawieniu stosuje kremy i jest lepiej brałam 5 lat, teraz mam 24, więc kremy jeszcze działają, ale więcej tego świństwa do ust nie wezmę, dodatkow trądzik mi się nawrócił i od roku lecze się dermatologicznie z marnymi efektami;-( i pomyśleć, że 2 lata temu wszystkim zachwalałam to świństwo pod niebiosa;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach